Hardloop begeleiding

TRAININGSBEGELEIDING

Persoonlijke hardloopbegeleiding is voor elke hardloper. Wellicht wilt u beginnen met hardlopen of bent u al een marathonloper. Iedereen krijgt op de juiste wijze een zeer persoonlijke begeleiding. Ook wanneer u lange tijd geblesseerd bent geweest kunnen we u weer begeleiden naar een door ons samen vastgesteld doel.

Wij hanteren geen standaardpakketten waar u zich verbindt, maar u bepaalt hoe en hoe lang u wilt worden begeleid. Als u eerder wilt stoppen dan afgesproken, is dat geen probleem. 

U krijgt een volledig persoonlijk hardloopschema met een personal trainer op de achtergrond. Wij zijn sterk in maatwerk!

EFFECTIEF EN DOELGERICHT TRAINEN

Tijdens het gehele trainingstraject staan uw wensen en doelstellingen centraal. U traint op de dagen en tijdstippen wanneer het u schikt. Alle trainingen zijn op elkaar afgestemd en leiden naar uw uiteindelijke doel.

Uiteraard wordt er goed rekening met uw belastbaarheid gehouden wat zorgt voor een sterk verminderde kans op blessures. Het schema wordt altijd aangepast aan uw actuele situatie.

Door een gevarieerd schema en de coaching van de trainer blijft u gemotiveerd. De resultaten komen door een gestructureerde en gerichte samenwerking.

Na een persoonlijk gesprek of een intake op afstand zullen we samen een vervolgtraject uitstippelen. We bespreken naast uw doel alle details en de wijze van begeleiding en coaching. Hierna krijgt u een speciaal op maat gemaakt programma en kunt u van start. Omdat u regelmatig feedback geeft, wordt uw schema voortdurend aangepast aan uw huidige situatie en niveau. Op deze manier zorgen we ervoor dat u altijd het beste trainingsprogramma heeft.

Het schema is gebaseerd op uw persoonlijke wensen. Wat is uw doel en wat is uw huidige conditie? Wat is uw belastbaarheid? Hoeveel ervaring heeft u? En wanneer en hoe frequent wilt u trainen? U heeft 24/7 ondersteuning. Al uw vragen kunt u voorleggen en uw ervaringen delen. En het meest belangrijk: Uw feedback geven! Het is altijd aan te bevelen om eerst een personal “intake”-training te doorlopen. Dit biedt voor beide partijen veel inzicht, waardoor de kansen op succes enorm worden vergroot.

Per afgesproken periode krijgt u een nieuw schema opgestuurd. U geeft uw feedback via WhatsApp of e-mail en uw schema wordt verder uitgewerkt en / of aangepast. Dankzij het directe contact kunnen we snel aanpassingen maken en blijft u niet met vragen zitten. Met het gevarieerde schema en de coaching gaan we u helpen plezier te hebben in training en gemotiveerd te blijven.

De duur van het schema is onder meer afhankelijk van de gestelde doelen. SterkLopen geeft hierover advies maar dit kan uiteraard in overleg worden aangepast.

Veel hardlopers zijn u al voorgegaan en hebben deze methode met grote tevredenheid gebruikt. Boven alles staat dat het doel met succes en zonder blessures moet worden behaald.

Vrijheid

Trainen zonder tijds-, of groepsdruk.

Effectief

Het is een effectieve vorm van training omdat je één-op-één begeleiding en individuele aandacht krijgt.

Geschiktheid

Het is geschikt voor iedereen, ongeacht uw doelstelling.

Persoonlijk

U ontvangt een persoonlijk trainingsschema geheel gericht op uw doelstelling (en).

Tijdbesparend

Het bespaart u tijd en geeft daarbij optimale resultaten.

Motivatie

Door uw vragen en feedback te beantwoorden, blijft u gemotiveerd en wordt u geïnspireerd.

VRIJHEID

De kosten zijn afhankelijk van de mate van begeleiding, maar kunnen zeer vriendelijk worden genoemd.

U geeft per maand aan of u de coaching wilt voortzetten of stoppen. U bent dus nergens toe verplicht en u betaalt geen extra kosten. 

Happy in Training!

Sterklopen | Hardloop Begeleiding

Bekijk onze 1 min demo video!