Hardloop begeleiding

TRAININGS BEGELEIDING

Persoonlijke hardloopbegeleiding is voor elke hardloper. Wellicht wilt u beginnen met hardlopen of bent u al een marathonloper. Iedereen krijgt op een juiste wijze een geheel persoonlijke begeleiding. Ook wanneer u lange tijd geblesseerd bent geweest kunnen we u weer begeleiden naar uw vastgesteld doel.

Wij hanteren geen standaardpakketten waar u zich aan verbindt, maar u bepaalt hoe en hoe lang u wilt worden begeleid. Als u eerder wilt stoppen dan afgesproken, is dat geen probleem.

U krijgt een volledig persoonlijk hardloopschema met altijd een trainer/coach op de achtergrond. 

EFFECTIEF EN DOELGERICHT TRAINEN

Tijdens het gehele trainingstraject staan uw wensen en doelstellingen centraal. U traint op de dagen en tijdstippen wanneer het u schikt. Alle trainingen zijn op elkaar afgestemd en leiden naar uw uiteindelijke doel.

Uiteraard wordt er goed rekening met uw belastbaarheid gehouden wat zorgt voor een sterk verminderde kans op blessures. Het schema wordt altijd aangepast aan uw actuele situatie.

Door een gevarieerd schema en de coaching van de trainer blijft u gemotiveerd. De resultaten komen door een gestructureerde en gerichte samenwerking.

Na een persoonlijk gesprek of een intake op afstand zullen we samen een vervolgtraject uitstippelen. We bespreken naast uw doel alle details en de wijze van begeleiding en coaching. Hierna krijgt u een speciaal op maat gemaakt programma en kunt u van start. Omdat u regelmatig feedback geeft, wordt uw schema voortdurend aangepast aan uw huidige situatie en niveau. Op deze manier zorgen we ervoor dat u altijd het beste trainingsprogramma heeft.

Het schema is gebaseerd op uw persoonlijke wensen. Wat is uw doel en wat is uw huidige conditie? Wat is uw belastbaarheid? Hoeveel ervaring heeft u? En wanneer en hoe frequent wilt u trainen? U heeft 24/7 ondersteuning. Al uw vragen kunt u voorleggen en uw ervaringen delen. En het meest belangrijk: Uw feedback geven! Het is aan te bevelen om eerst een personal hardloopclinic te volgen. Dit biedt voor beide partijen veel inzicht, waardoor de kansen op succes enorm worden vergroot.

Per afgesproken periode krijgt u een nieuw schema opgestuurd. U geeft regelmatig uw feedback zodat uw schema verder uitgewerkt en/of aangepast wordt. Dankzij het directe contact kunnen we snel aanpassingen maken en blijft u niet met vragen zitten. Met het gevarieerde schema en de coaching gaan we u helpen plezier te hebben in training en gemotiveerd te blijven.

De duur van het schema is onder meer afhankelijk van de gestelde doelen. Sterklopen geeft hierover advies maar dit kan uiteraard in overleg worden aangepast.

Veel hardlopers zijn u al voorgegaan en hebben deze methode met grote tevredenheid gebruikt. 

recensies

Vrijheid

Trainen zonder tijds-, of groepsdruk.

Geschiktheid

Het is geschikt voor iedereen, ongeacht uw doelstelling.

Effectief

Het is een effectieve vorm van training omdat je één-op-één begeleiding en individuele aandacht krijgt.

Persoonlijk

U ontvangt een persoonlijk trainingsschema geheel gericht op uw doelstelling (en).

Tijdbesparend

Geen reistijd en geen vast tijdstip. Zo bespaart u tijd! Daarbij geeft het u optimale resultaten.

Motivatie

Door uw vragen en feedback te beantwoorden, blijft u gemotiveerd en wordt u geïnspireerd.

VRIJHEID

De kosten zijn afhankelijk van de mate van begeleiding, maar kunnen zeer vriendelijk worden genoemd.

U geeft per maand aan of u de coaching wilt voortzetten of stoppen. U bent dus nergens toe verplicht en u betaalt geen extra kosten. 

Heeft u behoefte aan professionele begeleiding op maat met daarbij een trainer/coach die u altijd bijstaat?
Contact ons en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden

Boven alles staat dat het doel met succes en zonder blessures moet worden behaald.

Aangezien de persoonlijke begeleiding maatwerk is en we een hoge kwaliteit willen behouden, coacht Sterklopen slechts een beperkt aantal deelnemers.

Wanneer u gebruik wilt maken van onze persoonlijke schema’s en begeleiding, vraag dan tijdig of er tijd en ruimte voor u is.

Om u van een goed gepersonaliseerd schema te kunnen voorzien is het belangrijk om uw huidige fysieke-, en conditionele niveau te weten. Dit kan middels een hardloopclinic of via het digitale intake-formulier.

Vraag ons gerust om meer informatie. Wij helpen u graag en uiteraard bent u nergens toe verplicht!

Contact ons vrijblijvend 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Contact ons gerust en wij voorzien u snel van antwoord.

Contact Ons

You cannot copy content of this page

X