Welkom

Train ook met ons mee

Bootcamp is van origine een spierversterkende trainingsmethode die door het Amerikaanse leger in bezette gebieden werd uitgevoerd. Soldaten werden op zeer intensieve wijze in korte tijd getraind met het materiaal wat daar op dat moment voor handen was. Het doel was op een zo efficiënt mogelijke manier, snel resultaat te boeken. Deze manier van trainen gecombineerd met het hardlopen maakt het een super leuke en uitdagende training!

  • Iedere spiergroep kan worden aangesproken.
  • De routes zijn afwisselend.
  • Er is geen speciale apparatuur voor nodig.
Running-Bootcamp-Vlaardingen

Running Bootcamp is de ultieme combinatie van hardlopen en work-outs in de buitenlucht. Door het hardlopen te combineren met lichaamsversterkende oefeningen maak je snel progressie. Met de aangeboden coördinatieve en motorische oefeningen wordt deze training helemaal compleet. Vaak wordt er alleen zeer specifiek getraind waarbij wordt vergeten dat het hele lichaam sterk moet zijn. De Running Bootcamp is een zeer effectieve training, speciaal op maat voor hardlopers. Het betreft een gevarieerde training waarin je gehele lijf qua actie aan bod komt. Dit met het doel je zowel lichamelijk als conditioneel sterker te maken.

DE RUNNING BOOTCAMP

 

De groep bestaat uit deelnemers, die met elkaar in de buitenlucht willen bewegen. De training maakt geen gebruik van extra attributen (gewichten) maar maakt gebruik van alle elementen die we onderweg tegen komen en daarbij uiteraard ons eigen lichaam.
Door zonder gewichten te werken wordt de kans op overbelasting en blessures verkleint en geeft het de vrijheid om vrij te bewegen voor de loop onderdelen.

Tijdens de trainingen wordt rekening gehouden met niveau verschillen.
Door het aanbrengen van differentiatie wordt iedereen op eigen niveau belast.Je zult keer op keer verrast worden. Geen training is hetzelfde.
De variatie in routes en workouts zorgt ervoor dat je plezier beleefd en gemotiveerd blijft!

Dinsdagavond running bootcamp vlaardingen Sterklopen

De Running Bootcamp dinsdagavond

 

Deze training is voor iedereen die de 5 km in ongeveer 30 minuten loopt, goed te doen. Een training neemt ongeveer 1 ½ uur in beslag en de omvang ligt rond de 7 km. Deze Running Bootcamp wordt op dinsdagavond 19:30 uur gegeven.

Je krijgt een kwalitatief uitstekende training waarbij je deelname geschiedt op flexibele basis zonder abonnement of verdere kosten.

De Running Bootcamp woensdagochtend

 

Deze training is minder intensief dan de dinsdagavond. Er worden stukken van ongeveer 500 m hardgelopen.  De totale omvang ligt op ongeveer 5 km.

Deze Running Bootcamp wordt op woensdagochtend 9:30 uur gegeven.
De tijdsduur ligt rond de 5 kwartier.

Voor beide trainingen geldt dat je deze middels de oefeningen net zo zwaar kan maken als je zelf wilt. Niets moet en alles wat je moet, moet van jezelf.
Motto is: Samen uit, samen thuis. En,..het moet vooral ook leuk blijven!
Wij trainen in en om de Vlaardingse polder en verzamelen bij sportcentrum Polderpoort te Vlaardingen.

Nog niet genoeg conditie?

 

Wil je met ons mee doen maar heb je nog niet genoeg conditie?

Speciaal voor deze groep loopt er een traject om je km’s langzaam verder uit te bouwen. Niet alleen meer km’s maar vooral ook om je sterker en sneller te laten worden.

Deze trainingen met rustpauzes en spierversterkende oefeningen zorgen ervoor dat u op een plezierige en gestructureerde manier uw gehele conditie op een hoger niveau brengt.

Deze trainingen worden op de woensdagavond en zaterdagmorgen gegeven en zijn voor iedereen toegankelijk. Lees hier alle informatie

VOOR MEER INFORMATIE

Ik heb interesse in:Hardlopen Vlaardingen
facebook
linkedin
youtube
instagram
SterkLopen is aangesloten bij hardlooptrainers Nederland