Welkom

Train ook met ons mee

Bootcamp is van origine een spierversterkende trainingsmethode die door het Amerikaanse leger in bezette gebieden werd uitgevoerd. Soldaten werden op zeer intensieve wijze in korte tijd getraind met het materiaal wat daar op dat moment voor handen was. Het doel was op een zo efficiënt mogelijke manier, snel resultaat te boeken. Deze trend is overgewaaid naar het Verenigd Koninkrijk. Sindsdien stijgt de populariteit in Europa nog altijd.

Bootcamp trainingen zijn populair omdat:

  • Iedere spiergroep kan worden aangesproken.
  • Je kan het overal kunt doen.
  • Er is geen speciale apparatuur voor nodig.
Running-Bootcamp-Vlaardingen

Running Bootcamp is de ultieme combinatie van hardlopen en work-outs in de buitenlucht. Door het hardlopen te combineren met lichaamsversterkende oefeningen maak je snel progressie. Met de aangeboden coördinatieve en motorische oefeningen wordt deze training helemaal compleet. Vaak wordt er alleen zeer specifiek getraind waarbij wordt vergeten dat het hele lichaam sterk moet zijn. De Running Bootcamp is een zeer effectieve training, speciaal op maat voor hardlopers. Het betreft een gevarieerde training waarin je gehele lijf qua actie aan bod komt. Dit met doel je zowel lichamelijk als conditioneel sterker te maken.

DE RUNNING BOOTCAMP

 

De groep bestaat uit deelnemers, die met elkaar in de buitenlucht willen bewegen. De training maakt geen gebruik van extra attributen (gewichten) maar maakt gebruik van alle elementen die we onderweg tegen komen en daarbij uiteraard ons eigen lichaam.
Door zonder gewichten te werken wordt de kans op overbelasting en blessures verkleint en geeft het de vrijheid om vrij te bewegen voor de loop onderdelen.

Tijdens de trainingen wordt rekening gehouden met niveau verschillen.
Door het aanbrengen van differentiatie wordt iedereen op eigen niveau belast.

Je zult keer op keer verrast worden. Geen training is hetzelfde. De variatie in routes en workouts zorgt ervoor dat je plezier beleefd en gemotiveerd blijft!

donderdag running bootcamp vlaardingen

De Running Bootcamp donderdagavond

 

Deze training is voor iedereen die de 5 km in ongeveer 30 minuten loopt, goed te doen. Een training neemt ongeveer 1 ½ uur in beslag en de omvang ligt rond de 7 km. Deze Running Bootcamp wordt op donderdagavond 19:15 uur gegeven.

* Vanaf december 2018 zal deze training verhuizen naar de dinsdagavond 19:30 uur.

De Running Bootcamp woensdagochtend

 

Deze training is minder intensief dan de donderdagavond. Er worden stukken van ongeveer 500 m hardgelopen.  De totale omvang ligt op ongeveer 5 km.

Deze Running Bootcamp wordt op woensdagochtend 9:30 uur gegeven.
De tijdsduur ligt rond de 5 kwartier.

Voor beide trainingen geldt dat je deze middels de oefeningen net zo zwaar kan maken als je zelf wilt. Niets moet en alles wat je moet, moet van jezelf.
Motto is: Samen uit, samen thuis. En,..het moet vooral ook leuk blijven!

Wij trainen in en om de Vlaardingse polder en verzamelen bij sportcentrum Polderpoort te Vlaardingen.

Je krijgt een kwalitatief uitstekende training waarbij je deelname geschiedt op flexibele basis zonder abonnement of verdere kosten. 
* uitgezonderd bedrijfsmatige deelname

VOOR MEER INFORMATIE EN INSCHRIJVEN

Ik heb interesse in:facebook
linkedin
youtube
instagram
X