Online Fitness Training

ONLINE WORKOUT

Wil je trainen in je eigen omgeving zonder de deur uit te hoeven of een trainer te ontvangen? Sterklopen biedt op maat gemaakte trainingen die aansluiten op jouw wensen. Online krijg je live een personal trainer in je eigen huiskamer.

Met meerdere personen tegelijk deelnemen is geen probleem. Het maakt deze persoonlijke training dan nog voordeliger. 

Door de online training kun je flexibel trainen op het moment dat het jou uitkomt, en bespaar je tijd doordat je niet naar een sportschool hoeft te reizen. Daarnaast hoef je geen abonnement of lidmaatschap af te sluiten, waardoor je volledige vrijheid hebt in het bepalen van je eigen trainingsmomenten.

Sterklopen personaltraining

HOE HET WERKT

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we je huidige fysieke niveau en natuurlijk ook je wensen. We kijken naar wat je wilt bereiken met de training en hoeveel tijd je hiervoor beschikbaar hebt. Vervolgens plannen we een geschikte dag en tijd voor de training.

Uw training zal worden voorbereid en op een overeen gekomen tijdstip leggen we contact via Whatsapp, Teams of Zoom.

Door het directe contact is er tijd en ruimte voor een goede uitleg en kan er, indien nodig, worden bijgestuurd.

Online workout Sterklopen

BENODIGDHEDEN

Wat zijn de benodigdheden voor online fitness? Het is aan te raden om makkelijk rekbare sportkleding te dragen waarin je vrij kunt bewegen. Verder kan het handig zijn om een sport- of yogamat te gebruiken en een gevuld waterflesje als extra gewicht te gebruiken.

Natuurlijk heb je ook een tv, tablet, mobiel of laptop nodig om je online fitnessprogramma te kunnen volgen met daarop Whatsapp, Teams of Zoom geïnstalleerd.

Online Fitness Training

Online Fitness 

Informatie & Contact