Personal Trainer

PERSONAL TRAINER

Bent u opzoek bent naar een personal trainer die u helpt op het gebied van fitter worden en bewegen?

Sterklopen kan u daarbij zeker van dienst zijn. Ongeacht uw niveau of leeftijd stellen we in goed overleg een programma samen. Een programma met al uw wensen en verwachtingen.

De trainingen zijn vaak een combinatie van uithoudingsvermogen, kracht, beweeglijkheid en coördinatie- oefeningen. Uiteraard geheel aangepast aan uw niveau.

Deze personal trainingen worden altijd in de buitenlucht gegeven.

HET TRAJECT

Samen plannen we een voorkeursmoment voor een intake-clinic.

Tijdens deze intake-clinic bekijken we uw mogelijkheden en niveau. Nadien bespreken we een mogelijke samenwerking en de manier waarop. De vervolgtrainingen worden altijd op een veilige, verantwoorde en ongedwongen manier gegeven. Afhankelijk van uw niveau worden er stukken wandelen, joggen of hardlopen opgenomen in het programma.

Uw training wordt elke keer opnieuw bekeken en met uw feedback wordt de volgende training aangepast aan uw nieuwe niveau.

Wanneer u persoonlijke aandacht tijdens het sporten belangrijk vindt en wellicht een stok achter de deur nodig heeft, dan is het kiezen voor een personal trainer een goede keus. Uw algehele fitheid zal snel toenemen met alle daarbij behorende voordelen.

Je fit voelen, meer uithoudingsvermogen, meer spierkracht, een beter gevormd lichaam en afvallen. Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Dit zonder enige verplichting of kosten.

Nog meer informatie vindt u op de website: Personal Hardlooptrainer

X