Lifestyle Coach

Lifestyle coaching

Als lifestyle coach kan ik je bijstaan bij het behalen van doelen die gerelateerd zijn aan je leefstijl, zoals het vergroten van je fitheid, het opbouwen van conditie, afvallen of het behouden van een gezond gewicht.

Sterklopen helpt je graag met gedragsverandering in het leven. Met mijn brede achtergrond in psychologie, voeding en sport kan ik je ondersteunen bij het bereiken van mooie resultaten. Door middel van goede communicatie en samenwerking werken we samen naar jouw persoonlijke doelen toe.

Lifestyle coach Vlaardingen Lifestylecoach

Hoe het werkt

Samen met mij als lifestyle coach ga je op zoek naar wat er werkelijk belangrijk is in jouw leven. We onderzoeken of het doel dat je voor ogen hebt, echt jouw doel is en of het past bij jouw waarden en behoeften. Door bewustwording en zelfreflectie zetten we de eerste stap naar gedragsverandering en het bereiken van jouw leefstijl doelen.

Nadat we samen een realistisch doel hebben bepaald, stellen we een haalbaar plan op. Het plan moet praktisch uitvoerbaar zijn, dus geen plotselinge en ingrijpende veranderingen op korte termijn, omdat die vaak tot mislukking leiden.

Vaak werken kleine veranderingen het best. Het is belangrijk om regelmatig te evalueren en indien nodig aanpassingen aan te brengen om te zien of de nieuwe gewoontes goed passen binnen jouw huidige leefsituatie.

Lifestyle coach Vlaardingen Afvallen Stress Sterklopen

Wandelcoach gesprek

Een wandelcoachgesprek biedt een uitstekende gelegenheid om elkaar te leren kennen en alles te bespreken.

Op een afgesproken datum en tijdstip plannen we een wandelsessie. De wandelcoach sessie vindt plaats in een natuurlijke omgeving. Een gemiddelde wandelcoach sessie neemt 1.5 uur in beslag.

Wandelcoach Vlaardingen Sterklopen

Sterklopen

Elke lifestyle coach heeft een unieke aanpak waarin het doel is om duurzame gedragsverandering te kunnen bewerkstelligen.

Sterklopen kenmerkt zich door een no nonsens-, en frisse blik mentaliteit. 

Kernwaarden: professioneel, deskundig, persoonlijk, integer, veilig en verantwoord.

Lifestyle Coach Vlaardingen Sterklopen Minder stress

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op

Informatie aanvragen