Wandelen Vlaardingen

Wandelen Vlaardingen

18/07/2021 SterkLopen 2
Wandelen in Vlaardingen

Wandelen is een goede low-impact beweegvorm. Deze wijze van bewegen is nagenoeg voor iedereen te doen. Natuurlijk heb je wandelen en wandelen. Belangrijk is dat je plezier hebt in wat je doet, en op welke manier.

Wanneer je een lichaam wilt uitdagen zich te verbeteren zal je iets meer moeten doen dan op een “shopping”-tempo te wandelen. Een hoger tempo is nodig om de hartslag omhoog te brengen en zo de hartspier en longen te laten werken. Dit aangevuld met diverse soorten oefeningen, waarvan het lichaam denkt: ”wat is dit dan?” Kracht oefeningen zijn super belangrijk, zeker op latere leeftijd!

Je zal dus je lichaam een prikkeling moet geven.

Het sportief wandelen geeft je al deze uitdagingen. Sportief wandelen is wandelen op een iets hoger tempo met daarbij oefeningen die iedereen op zijn eigen tempo en niveau kan uitvoeren. Daarbij is plezier houden van belang! Dus wisselende routes en afwisselende oefeningen. Wij wandelen door Vlaardingen, in de Broekpolder, het Klauterwoud en nemen af en toe een uitstapje naar de stad.

Een prettige, sociale groep is mede van belang. Sterklopen bewaakt de grenzen van sociaal met elkaar omgaan en zorgt dat iedereen zich prettig en veilig voelt.

Sterklopen is gediplomeerd trainer door de atletiekunie en zorgt voor een professionele begeleiding.

Gezien de vele deelnemers bewandelen we de juiste weg. Iedereen die een keer wil meelopen is uiteraard van harte welkom.

You’re Welcome!

 

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2
0
Ga naar vragen en reactiesx
Sterlopen