Wandelcoach

Wandelcoaching

In de 24 uurs economie draait alles door. Ren jij de hele dag mee? Internet, social media en natuurlijk werk, familie en huishouden. Je probeert uit alle macht alle ballen hoog te houden, totdat..

Hoe geef je het leven een nieuwe wending? Doe je de dingen die je graag wilt doen?

Als wandel en lifestylecoach kan ik u helpen problemen of vraagstukken te gaan doorzien en een draai aan het leven te geven.

Lifestyle coach Vlaardingen Sterklopen

Op welke wijze

Op een afgesproken datum en tijdstip plannen we een wandelsessie. De wandelcoach sessie vindt plaats in een natuurlijke omgeving.  Een gemiddelde wandelcoach sessie neemt 1.5 uur in beslag.

Het al of niet hebben van conditie is onbelangrijk. De wandeling kan makkelijk onderbroken worden door even stil te staan of te gaan zitten. Een gemiddelde wandelcoach sessie neemt 1.5 uur in beslag.

Wandelen Coaching Vlaardingen Sterklopen

Natuur

In de natuur is het makkelijker communiceren dan in een kamertje tegenover elkaar.

Als wandelcoach bied ik in de natuur een helpende hand om te komen tot de essentie van een vraagstuk. Samen gaan we naar de kern en bouwen weer op tot het gestelde doel. Door mijn no nonsens-, en frisse blik mentaliteit kunnen we goed communiceren en is alles te bespreken.

Wandelcoach Vlaardingen Sterklopen

Sociaal & veilig

Sterklopen wandelcoaching staat voor coaching op een prettige en professionele wijze.

De coaching hoort op maat te zijn en in goede harmonie te worden uitgevoerd. Vertrouwen hebben in elkaar is daarbij van belang. Uw privacy zal nooit en op geen enkele wijze worden geschonden.

Wandelcoach Lifestylecoach lifestyle coach

Contact ons gerust voor informatie en mogelijkheden

Contact ons
Sterlopen