Wandelclinic

DE WANDELCLINIC

Wil je beter leren wandelen en inzicht krijgen in je eigen looptechniek? Tijdens een persoonlijke wandelclinic worden alle facetten die belangrijk zijn bij het wandelen behandeld. Je krijgt tips hoe jezelf te verbeteren en je krijgt antwoord op al je vragen. Daarbij is het  ook nog een leuke en mooie wandeling!

Na afloop van deze clinic heb je alle tools in handen om zelfstandig je looptechniek te verbeteren en, wanneer je wilt, je afstanden te vergroten.

Samen plannen we een voorkeursmoment en bespreken we een locatie en tijd.

De wandelclinic wordt op een verantwoorde, ongedwongen en ontspannen manier gegeven en neemt ongeveer 5 kwartier in beslag. Veiligheid staat voorop en daarbij moet het vooral ook leuk blijven!

Deze wandelclinic heeft al veel wandelaars geholpen om op een betere wijze te gaan bewegen, blessurevrij te blijven en te weten hoe juist te trainen!

De voordelen van een personal wandelclinic

De wandelclinic is geschikt voor iedereen

Je leert te wandelen met een juiste techniek en houding.  Er wordt ingegaan op het gestructureerd opbouwen en blessurevrij te blijven.  En wellicht het belangrijkste: Plezier en ontspanning te ervaren!

Persoonlijk

100% focus op uw persoonlijke omstandigheden.  learn more

Techniek & Training

U leert de juiste technieken en trainingsmethodieken.  learn more

Vraag en antwoord

Er wordt de tijd genomen  om al uw vragen te beantwoorden.  learn more

Geen verplichtingen

Na deze hardloopclinic bent u nergens toe verplicht.  learn more

Wil jij ook een 1-op-1 wandelclinic boeken? 

Maak een afspraak
X