VERRASSING

VERRASSING

21/12/2019 SterkLopen 2
Cadeau's Sterklopen

Verrassing

Na terugkomst van een mooie trainingsduurloop op de zaterdagmorgen werd ik gevraagd nog even plaats te nemen in het sportcentrum Vlaardingen.
Dit is onze vertrek en finish locatie voor de groep “van 5 naar 10km”, welke zowel op de woensdagavond als de zaterdagochtend traint.
Omdat na afloop van de training doorgaans ieder zijn pad vervolgd was dit een apart moment; een verrassingsmoment!

Na een toespraak van ons aller “Carla” werden Gerda en ik namens de groep getrakteerd op diverse cadeaus. Gewoon te gek!
Naast diverse aparte (en vast ook lekkere) biertjes kregen we nog een cadeaubon welke zeker goed besteed gaat worden. Het nieuwe Rotterdamse biermerk “Trots” werd nog even aangehaald tijdens de toespraak. Ik heb namelijk altijd gezegd: ”loop trots!” (en dat zeg ik nog steeds)

Het is fijn om te weten dat de trainingen gewaardeerd worden en de deelnemers enthousiast zijn. Ik heb daarom ook iedereen heel erg bedankt voor de cadeaus maar ook zeker voor hun positieve bijdrage tijdens de trainingen!

Trots lopen sterklopenCadeau Sterklopen

 

2 antwoorden

  1. Angelique schreef:

    En verdient! Het is niet onder woorden te brengen hoe het leren hardlopen mijn leven het afgelopen jaar heeft veranderd! Nooit durven dromen dat mijn lijf nog tot dit soort prestaties in staat is. Dank Hanno & Gerda!! X

  2. Carla schreef:

    Zo.is dat een warm team met warme trainers.

Reacties zijn gesloten.

X