Startersclinic Vlaardingen

Startersclinic Vlaardingen

12/08/2018 SterkLopen 0
Startersclinic SterkLopen

 

Een nieuwe startersclinic in Vlaardingen

 

Zoals wellicht bekend heb ik een aantal jaren als vrijwilliger, samen met een collega trainer, de startersclinic’s bij de plaatselijk atletiekvereniging georganiseerd.
Ik had deze graag in samenwerking vanuit SterkLopen willen organiseren. Helaas blijkt dit niet mogelijk.

Om beginnende hardlopers toch de mogelijkheid te geven om op een juiste wijze te leren hardlopen zal SterkLopen deze clinic vanuit eigen naam gaan organiseren.

De eerste clinic staat voor 19 september (2018) op het programma. De daarop eerstvolgende clinic zal zijn in januari 2019.

Na deze clinic ben je in staat een afstand van 5 km hardlopend te volbrengen en heb je een prima basisconditie! Door differentiatie in trainingen geven we iedere loper zoveel mogelijk de juiste trainingsbelasting. De kans op blessures en overbelasting blijft zo tot een minimum beperkt.

Bij de Startersclinic werken we gezamenlijk op een plezierige, respectvolle en vooral leuke manier naar ons uiteindelijke doel. Plezier in het sporten staat voorop!

U traint gedurende 10 weken onder leiding van een door de atletiekunie gediplomeerde hardlooptrainer. Startdatum woensdag 19 september.

Alle informatie is te vinden op deze website en op de speciale website: www.startersclinic.nl

 

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ga naar vragen en reactiesx
Sterlopen