Starters Clinic

DE STARTERSCLINIC 

Samen met een gemotiveerde groep mensen beginnen met hardlopen?

Sterklopen organiseert voor groepen, verenigingen en bedrijven een startersclinic op locatie.

Om zoveel mogelijk blessures te voorkomen en op een gestructureerde manier te gaan trainen heeft Sterklopen een speciale startersclinic ontwikkeld. Alle hardloop facetten komen aan bod zoals techniek, houding maar vooral “hoe te trainen”. De trainingen zijn professioneel en worden gegeven door een atletiekunie gediplomeerde trainer.

De Startersclinic biedt de mogelijkheid om op een verantwoorde manier kennis te maken met hardlopen. Door jarenlange ervaring in het geven van trainingen kunnen we deelnemers op een prettige en veilige manier begeleiden en doen wij er alles aan om het voor iedereen een succes te laten worden!

Op een rustige en plezierige manier wordt er gewerkt aan beweeglijkheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en kracht. De Startersclinic zal geheel in de buitenlucht plaatsvinden. Het totale programma neemt afhankelijk van de frequentie minimaal 10 weken in beslag. Een gemiddelde training duurt ongeveer 60 minuten.

Beginnen met hardlopen is méér dan je loopschoenen aantrekken en gaan lopen. Een verantwoorde aanpak is nodig om blessures en teleurstellingen te voorkomen. Na deze clinic is men in staat een afstand van 5 km onafgebroken hardlopend te volbrengen.

U wilt alleen beginnen met hardlopen?

Wij geven ook individuele hardlooptrainingen voor starters. Wilt u één op één , samen met je vriend of vriendin of misschien wel met het hele gezin perfect begeleid worden? Wij brengen u op een professionele en veilige wijze naar uw doel.

Lees hier meer

VOOR WIE EN HOE

De Startersclinic is bedoeld voor de beginnende hardloper maar ook voor hardlopers die alweer langere tijd niet meer hebben gesport.

Er wordt op een gestructureerde wijze aan uithoudingsvermogen, beweeglijkheid en motoriek gewerkt. Het doel van deze startersclinic is om 5 km onafgebroken te kunnen hardlopen. Dit alles op een veilige, respectvolle maar ook vooral plezierige wijze! Na deze clinic heeft men een prima basis om iedere sportieve activiteit op te pakken.

Fitter door het leven

Bewegen in de buitenlucht

Samen gemotiveerd sporten

Informatie & Contact
Sterlopen