Running Bootcamp Schiedam

TRAIN OOK MET ONS MEE

Running Bootcamp is een groepstraining die conditie- en krachtoefeningen combineert. Deze training wordt altijd in de buitenlucht gehouden. Tijdens deze bootcamp wordt er gebruik gemaakt van obstakels die in de omgeving aanwezig zijn, denk bijvoorbeeld aan bankjes, stoepranden, hekken en heuvels. 

De oefeningen gecombineerd met het hardlopen maakt het een superleuke en uitdagende training waarbij elke spiergroep kan worden aangesproken.

De routes zijn gevarieerd en er is geen speciale uitrusting vereist.

EEN EFFECTIEVE TRAINING

Running Bootcamp is de ultieme combinatie van hardlopen en fitnessoefeningen. Door het hardlopen te combineren met lichaamsversterkende oefeningen maak je snel progressie.

Met de aangeboden coördinatieve en motorische oefeningen wordt deze training helemaal compleet. Vaak wordt er alleen zeer specifiek getraind waarbij wordt vergeten dat het hele lichaam sterk moet zijn.

De Running Bootcamp is een zeer effectieve training, precies op maat gemaakt.

Het betreft een gevarieerde training waarin je gehele lijf qua actie aan bod komt. Dit met het doel je zowel lichamelijk als conditioneel sterker te maken.

DE RUNNING BOOTCAMP

De groep bestaat uit deelnemers die samen in de buitenlucht willen bewegen.

De training maakt geen gebruik van extra attributen (gewichten) maar maakt gebruik van alle elementen die we onderweg tegen komen en daarbij uiteraard ons eigen lichaam.

Door zonder gewichten te werken wordt de kans op overbelasting en blessures verkleind en geeft het de vrijheid om te bewegen voor de loop onderdelen.

Tijdens de trainingen wordt rekening gehouden met niveau verschillen. Door het aanbrengen van differentiatie wordt iedereen op zijn eigen niveau belast. Je zult keer op keer verrast worden. Geen training is hetzelfde. De variatie in routes en oefeningen zorgt ervoor dat je plezier beleefd en gemotiveerd blijft!

RUNNING BOOTCAMP DINSDAGAVOND

Deze training is voor iedereen die de 5 km in ongeveer 30 minuten loopt, goed te doen.

Een training neemt ongeveer 1 ½ uur in beslag en de omvang ligt rond de 7 km. Deze Running Bootcamp wordt op dinsdagavond 19:30 uur gegeven.

Je krijgt een kwalitatief uitstekende training waarbij je deelname geschiedt op flexibele basis zonder abonnement of verdere kosten.

RUNNING BOOTCAMP WOENSDAG OCHTEND

Deze training is minder intensief dan de dinsdagavond. Er worden stukken van ongeveer 500 m hardgelopen. De totale omvang ligt op ongeveer 5 km.

Loop je rond de 35 minuten op de 5 km dan kun je zeker mee. Deze Running Bootcamp wordt op woensdagochtend 9:30 uur gegeven. De tijdsduur ligt rond de 5 kwartier.

Wij trainen in en om de Vlaardingse polder en verzamelen bij sportcentrum Polderpoort te Vlaardingen.

Dinsdagavond


Tijd: 19:30 uur

Sportcentrum Polderpoort

Meer info

Woensdagochtend


Tijd: 9:30 uur

Sportcentrum Polderpoort

Meer info
Alle vrijheid!

Veel leuker en makkelijker kunnen we het niet maken!

Waar u bij veel sportaanbieders inschrijfgeld en lidmaatschapsgeld zal moeten betalen hanteert Sterklopen deze niet. U hoeft zich na een eerste aanmelding ook niet meer aan- of af te melden. Wilt u van trainingsdag wisselen, meerdere keren per week meedoen of tijdelijk even niet trainen, dan is dat geen enkel probleem.

Geen inschrijfgeld

Aangezien er niets geregistreerd hoeft te worden, betaalt u ook niets!

Geen Abonnement

U voldoet alleen de kosten wanneer u deelneemt aan een training.

1e Proefles altijd gratis.

U hoeft geen lid te worden van een vereniging of organisatie.

Geen opzegtermijn

Uiteraard jammer wanneer u niet meer komt, maar klaar is klaar, en per direct.

Running Bootcamp  Ons motto is: “Samen uit en samen thuis”

Je bent van harte welkom om een gratis proefles te volgen en zo zelf de sfeer te proeven en de kwaliteit te ervaren. Meld je dan aan via het Contact Formulier

Voor alle trainingen geldt dat je deze middels de oefeningen net zo zwaar kan maken als je zelf wilt.

Train gerust een keer met ons mee!
Sterlopen