Recensies

Gedegen opbouw. Van warming up

Gedegen opbouw. Van warming up tot cooling down. Alle belangrijke facetten vanaf de basis uitgelegd. Dit zou iedereen moeten weten die een lange afstand… Lees Meer “Gedegen opbouw. Van warming up”

Jeroen
28 oktober, 2023

Van mijn dochter en schoonzoon

Van mijn dochter en schoonzoon een hardloopclinic bij Hanno Sterk als verjaarscadeau gekregen. Vanochtend de clinic gevolgd. Ik heb in een klein anderhalf uur meer geleerd over het hardlopen, over de houding tijdens het lopen, de techniek die erbij komt kijken dan dat ik in een groot aantal hardloopboeken heb… Lees Meer “Van mijn dochter en schoonzoon”

Henk
29 september, 2023

Vandaag een leuke en leerzame

Vandaag een leuke en leerzame clinic gehad. Door de tips die ik heb meegekregen heb ik nog meer motivatie gekregen om weer lekker te gaan hardlopen! Het is fijn dat ik nu weet waar ik op moet letten wanneer ik loop op barefoot schoenen. Bedankt… Lees Meer “Vandaag een leuke en leerzame”

Elise
25 september, 2023

Hardloopclinic

Leuke en informatieve clinic. Hanno beantwoordt al je vragen en loodst je met tips en tricks door een rondje… Lees Meer “Hardloopclinic”

Dana
28 augustus, 2023

Persoonlijke hardloopclinic

De persoonlijke hardloopclinic van Hanno heeft mij ontzettend geholpen met de voorbereidingen op de marathon. Zijn aanpak vond ik persoonlijk, heel pragmatisch dus direct toepasbaar. Tijdens de clinic is er geen goed of fout, Hanno helpt je door je het inzicht te geven hoe je jouw eigen manier van hardlopen… Lees Meer “Persoonlijke hardloopclinic”

Wouter
25 juli, 2023

Vanmorgen een leuke en leerzame

Vanmorgen een leuke en leerzame hardloopclinic gevolgd bij Hanno. Vooral het stukje looptechniek was erg leerzaam. Na de clinic hebben we zijn tips in de praktijk gebracht en ik liep meteen mijn pr op de 10 km, 49.56 min. Ik ben… Lees Meer “Vanmorgen een leuke en leerzame”

Carolien
16 juli, 2023

Natural Running Clinic

Ik vond het erg fijn om één op één coaching te hebben. Alle aandacht voor (barefoot) looptechniek, ruimte voor grapjes en informatie over vrijwel alle aspecten die met hardlopen te maken… Lees Meer “Natural Running Clinic”

Cora
15 juli, 2023

Informatieve hardloopclinic

Leuke en informatieve hardloopclinic in een mooie omgeving. Alle aspecten van het hardlopen kwamen voorbij en we kregen duidelijk antwoord op onze… Lees Meer “Informatieve hardloopclinic”

Ronald
24 juni, 2023

Vandaag een hardloopclinic gehad bij Hanno

Vandaag een hardloopclinic gehad bij Hanno. Duidelijk, toegankelijk en degelijke kennis rondom lopen. Heel prettig, genoeg om weer mee aan de slag te… Lees Meer “Vandaag een hardloopclinic gehad bij Hanno”

Martijn
10 juni, 2023

Nuttige les in hardlopen.

Juni 2023: Nuttige les in hardlopen. Alle aspecten samen doorgenomen. Veel nieuwe inzichten / voer tot nadenken. Nu nog… Lees Meer “Nuttige les in hardlopen.”

Edwin
9 juni, 2023

Marathon Schema

Hanno heeft voor mijn trainingsschema’s gemaakt om een Boston kwalificatie tijd te lopen. Door de COVID periode is dat even stil komen te liggen, maar in 2022 weer opgepakt en met zijn trainingsschema zondag 11 september alsnog de kwalificatietijd ruimschoots… Lees Meer “Marathon Schema”

Uwe S.
13 september, 2022

Gedegen advies en prettige communicatie!

Gedegen advies en prettige communicatie! Hanno weet waar hij het over… Lees Meer “Gedegen advies en prettige communicatie!”

Lisanne
7 september, 2022

Hardloop clinic

Uitermate professioneel. Na > 15j. hardlopen van recreant tot beginnend triatleet, een reeks zinvolle, bruikbare en goed geargumenteerde raadgeving ontvangen. Bedankt Hanno… Lees Meer “Hardloop clinic”

Bart B.
6 juli, 2022

Leuke en leerzame hardloopclinic gehad

Leuke en leerzame hardloopclinic gehad van Hanno. Zowel looptechniek en houding besproken en geoefend. Kan ik echt mee aan de slag. Schoeisel, warmingup/cooling-down, hardloopschema’s en de noodzakelijk rust. Alles is wel aan bod gekomen. En zou je nog wat zou missen, kan je het altijd aan Hanno vragen. Erg… Lees Meer “Leuke en leerzame hardloopclinic gehad”

Bert
27 juni, 2022

Super waardevolle training met SterkLopen.

Super waardevolle training met SterkLopen. Hanno nam ons bij de hand precies bij ons individuele niveau en bracht een clinic die ons allebei naar een hoger niveau bracht. Hanno had een hoop informatie, een gebalanceerde blik op hardlopen en bracht nuance naar onderwerpen die lastig zijn uit te zoeken. Raadt… Lees Meer “Super waardevolle training met SterkLopen.”

Jan-Pieter George
9 mei, 2022

Fijne én leuke hardlooptraining

Onlangs een serie van acht hardlooptrainingen gevolgd bij Hanno met als doel de kwart marathon. Ik ben zeer tevreden met de trainingen en het ondersteunende materiaal. Hanno houdt het afwisselend met leuke oefeningen en uitdagingen tijdens de trainingen. Ook legt hij goed uit waarom iets belangrijk is.… Lees Meer “Fijne én leuke hardlooptraining”

CF
28 maart, 2022

Hardloopclinic & Schema

Vorige maand heb ik met succes mijn eerste marathon gelopen. Tijdens de voorbereidingen kreeg ik in oktober meer last van blessures, daarom heb ik de hulp van SterkLopen ingeschakeld om mijn plan van aanpak te wijzigen. Tijdens een hardloopclinic zijn alle aspecten van de warming-up, het hardlopen zelf en de… Lees Meer “Hardloopclinic & Schema”

Luc
5 februari, 2022

Hardloop clinic

Hanno is enthousiast en bouwt de clinic rustig op. Ik heb met name goede en helpvolle tips en oefeningen gekregen voor mijn houding en pasfrequentie. Om op die manier duurzamer en energiezuiniger te kunnen lopen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor vragen en kan je goed sparren over trainingsschema’s en… Lees Meer “Hardloop clinic”

Robert
15 december, 2021

Als ervaren hardlopers wilden wij

Als ervaren hardlopers wilden wij ons, mede agv wat hardnekkige blessures, laten adviseren over loopstijl, training, etc. door een professional. Via de website hebben we ons ingeschreven voor een clinic bij Hanno Sterk (12-08-21). Natuurlijk kun je van alles vinden op internet, maar Hanno kon ons als zeer ervaren loper… Lees Meer “Als ervaren hardlopers wilden wij”

Roel&Yvonne
13 augustus, 2021

Privé Clinic

Afgelopen vrijdag een clinic gekregen van Hanno. Heel aangenaam en leerzaam. Ondanks dat ik al behoorlijk wat ervaring heb met hardlopen heb ik veel aan de clinic gehad. Zo ben ik meer te weten gekomen over loophouding/looptechniek en trainingsmethodes. Daarnaast hebben we een fijn open gesprek gevoerd en Hanno dacht… Lees Meer “Privé Clinic”

Chris W.
12 juli, 2021

Hardloopclinic

Zaterdag 29 mei een hardloopclinic bij Hanno gevolgd. Tijdens de clinic uitgebreid door alle basis ins en outs gelopen van het hardlopen. Hierbij hebben we uitvoerig het belang van een goede warming up, je loophouding, looptechniek en trainingsopbouw doorlopen. Een paar nieuwe inzichten die mij zeker verder gaan helpen! Als… Lees Meer “Hardloopclinic”

M
31 mei, 2021

Hardloopclinic

Ik heb de hardloopclinic gevolgd op 21 mei 2021. Zeer informatief, duidelijke uitleg en praktische tips voor looptechniek en alles er omheen. Heel veel zin om hiermee aan de slag te gaan en te zorgen dat ik kan trainen voor de halve marathon (CPC, sept’21) zonder weer blessures te krijgen.… Lees Meer “Hardloopclinic”

Carina
24 mei, 2021

Hardloopclinic

Goede clinic, zeker ook voor meer ervaren lopers. Heeft kennis van alle facetten en bespreekt de onderwerpen die voor jou relevant zijn uitgebreider. Goede, rustige uitleg en kennis van zaken. Niet pretenderen dat hij de heilige graal heeft (genoeg invalshoeken en theorieën beschikbaar) maar duidelijk in zijn visie en het… Lees Meer “Hardloopclinic”

Tim
4 mei, 2021

Natural Running Clinic

Vandaag een clinic gehad. Hanno is een relaxte man met kennis van zaken. Voor mij geen grote verbeterpunten, maar wel een paar kleine aandachtspuntjes. een… Lees Meer “Natural Running Clinic”

Joost T.
17 april, 2021

Hardloopclinic

Op 27 maart heb ik bij Hanno een hardloopclinic gevolgd. Ik heb veel nuttige tips en informatie gekregen over een goede loophouding, voeding, warming up, cooling down. Ik heb hier heel veel van geleerd en ik kan heb hier weer goed mee vooruit. Bedankt… Lees Meer “Hardloopclinic”

Twan S.
30 maart, 2021

Natural Running Clinic

Bij Hanno Sterk de Natural Running clinic gedaan. Was echt super leerzaam. Hij leert op je op een hele natuurlijke manier een nieuwe techniek in hardlopen. Bedankt… Lees Meer “Natural Running Clinic”

J.Heijster
22 februari, 2021

Clinic

Vandaag een clinic gehad van Hanno. Hier heb ik veel aan gehad. Hij neemt echt de tijd om alles uit te leggen en doet dit met veel enthousiasme en passie wat aanstekelijk… Lees Meer “Clinic”

Qienie
7 januari, 2021

Clinic

Samen met mijn vriend heb ik een clinic gehad van Hanno. We lopen allebei al enige tijd hard en hadden behoefte aan advies en tips. Al (hard)lopend, kregen we diverse nuttige tips en probeerden we dingen uit. Daarnaast was het ook fijn om bevestiging te krijgen wat we al wel… Lees Meer “Clinic”

Annejette
31 december, 2020

Clinic

Leuke clinic waarin veel hardloop onderwerpen gepasseerd zijn. Was zelf met name op zoek naar wat extra adviezen en mijn techniek en training te bespreken. Hanno nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en basis uit te leggen. Kan het zeker aanraden om als hardloper eens deze clinic te… Lees Meer “Clinic”

Ben
13 december, 2020

Hardloop Clinic

In mijn zoektocht naar een efficiëntere manier van lopen ben ik bij Hanno uitgekomen. Via een 1-op-1 hardloopclinic heeft hij mijn hardlooptechniek onder de loep genomen en mij voorzien van tips en tricks. Door zijn heldere uitleg en duidelijke cues weet ik nu hoe ik efficiënter moet lopen. Door Hanno’s… Lees Meer “Hardloop Clinic”

Jörgen
16 november, 2020

Clinic

Vandaag een clinic gehad van Hanno. Een echte aanrader alle facetten van de sport komen aan bod. Veel ruimte voor het stellen van vragen. Hanno bedankt deze super clinic, ik heb er veel aan… Lees Meer “Clinic”

Dayene
17 oktober, 2020

Hardloopclinic

Ik heb met twee vrienden een clinic gehad van Hanno. Ik vond het heel leuk en leerzaam, loop al jaren hard, maar ik deed maar wat en nu denk ik echt dat ik met sprongen vooruit zal gaan. Echt een aanrader voor iedereen die wil leren goed hard te lopen… Lees Meer “Hardloopclinic”

Eva B.
17 oktober, 2020

Het afgelopen half jaar is

Het afgelopen half jaar is Hanno 3 x in de week met onze dochter Nienke (10 jaar) aan de slag gegaan, conditietraining, krachttraining en onderweg veel tips! Hanno haalde haar netjes ‘s ochtends thuis op, waarna de training begon! Na een uurtje werd zij weer thuis gebracht; enthousiast , moe… Lees Meer “Het afgelopen half jaar is”

Sandra
9 september, 2020

Training

Hanno leert je lopen! En dat is leerzaam. En net als een nieuw paar schoenen even wennen. Maar tenzij je schoenen echt helemaal versleten zijn, kun je beter eerst even investeren in een training van Hanno.… Lees Meer “Training”

Hans
28 augustus, 2020

Hardloop Clinic

Ik heb een hardloopclinic gevolgd bij Hanno. Als je voor jezelf loopt (zonder hardloop vereniging) is het weleens belangrijk om te weten wat je zou kunnen verbeteren aan je hardlooptechniek. Ook vond ik het belangrijk om te weten hoe je zo efficiënt mogelijk kan hardlopen en daardoor zoveel mogelijk blessurevrij.… Lees Meer “Hardloop Clinic”

Marco
12 juli, 2020

Clinic en schema

Goede tips gekregen tijdens de clinic! Ik loop nog steeds ‘trots’ en hou mijn armen stiller. Fijn dat iemand meedenkt welk schema goed zou zijn en deze vervolgens ook maakt! Mocht het weer nodig zijn, dan weet ik hem nu te… Lees Meer “Clinic en schema”

Mirjam
17 juni, 2020

Hardloop Clinic

Hanno is een enthousiaste en vriendelijke man. Als twee ervaren lopers toch weer leuke en nuttige tips ontvangen! Een… Lees Meer “Hardloop Clinic”

Tinka
19 mei, 2020

Hardloop Clinic

Op zaterdag 16 mei heb ik onder leiding van Hanno een clinic gevolgd. Ik heb al wat hardloop ervaring maar ik wilde graag wat verbetering in mijn looptechniek. Ik ben er van overtuigd dat de tips om energiezuinig te lopen en houding gaan helpen bij trainingen en wedstrijd loopjes. Hanno… Lees Meer “Hardloop Clinic”

Wim
16 mei, 2020

Begeleiding

Na een clinic gevolgd te hebben met goede tips, heb ik Hanno ingeschakeld voor begeleiding naar de marathon van Rotterdam. Helaas vanwege Corona is die uitgesteld. Maar een super schema gekregen, heel afwisselend dat tussendoor nog verder aangepast is zodat ik echt het gevoel had dat ik een schema op… Lees Meer “Begeleiding”

Sylvia
8 april, 2020

Techniek en Tips

Na contact te hebben gehad met Hanno een afspraak gemaakt om te kijken naar mijn hardloop techniek. Super veel goede tips gekregen en nu al stappen… Lees Meer “Techniek en Tips”

Steef
22 februari, 2020

Afgelopen weekend bij Hanno geweest

Afgelopen weekend bij Hanno geweest voor een clinic. Ik loop al flink wat jaren hard en was benieuwd in hoeverre deze clinic mij verder kon helpen. Het was een leuk en open gesprek waarbij Hanno goed luisterde en zijn tips en tricks goed aansloten bij mijn situatie en behoefte. Na… Lees Meer “Afgelopen weekend bij Hanno geweest”

Cat
10 februari, 2020

Hardloop clinic

Afgelopen woensdag ben ik bij Hanno geweest voor een hardloop clinic. Ik ben sinds een paar maanden begonnen met hardlopen en had geen idee of ik het eigenlijk wel goed deed. Hanno heeft mij geholpen met het verbeteren van mijn looptechniek en veel tips gegeven waar ik (letterlijk) mee vooruit… Lees Meer “Hardloop clinic”

Rianne
31 januari, 2020

Hardloopclinic

Tot voor kort kampte ik met een steeds terugkeerde knieblessure. Waarschijnlijk vanwege overbelasting of verkeerde looptechniek. De clinic van Hanno heeft mij genoeg stof tot nadenken gegeven over andere looptechnieken en praktische tips waar ik direct profijt van… Lees Meer “Hardloopclinic”

William V.
26 december, 2019

Hardloop techniek

Omdat ik na het hardlopen steeds vaker wat klachten ervaarde aan mijn heup en onderrug ben ik op zoek gegaan naar het verbeteren van mijn hardloop techniek. Vandaag voor het eerst een hardloop techniek training gehad van Hanno. Ik heb deze training als zeer prettig ervaren. Doordat er 1 op… Lees Meer “Hardloop techniek”

Kitty van de L.
1 december, 2019

Hardloop Schema “op maat”

Een klein half jaar geleden heb ik Hanno benaderd omdat ik graag een hardloopschema “op maat” wilde, afgestemd op andere sport activiteiten (krachttrainingen). We zijn van start gegaan met één persoonlijke 1-op-1 training, waarbij ik goede tips heb gekregen, die ik steeds probeer toe te passen. Vervolgens heeft Hanno loopschema’s… Lees Meer “Hardloop Schema “op maat””

Liza
29 september, 2019

Personal training

Eigenlijk gewoon via Google bij Sterk Lopen terecht gekomen. Eerst wat mailcontact gehad waarbij snel en uitgebreid werd gereageerd. Op basis daarvan een afspraak gemaakt voor een Personal Training. Dit was een zeer goede ervaring! Een erg aardig en professioneel man; alle tijd en ruimte voor je eigen verhaal en… Lees Meer “Personal training”

Robert-Jan
26 september, 2019

Hardloop (techniek) clinic

Samen met mijn vrouw een hardloop clinic geboekt bij Hanno om onze techniek te verbeteren en trainingen te bespreken. Veel goede tips gehad en Hanno nam uitgebreid de tijd om onze vragen door te nemen. Wij vonden de clinic erg leerzaam en ook leuk. Echt een aanrader wanneer je graag… Lees Meer “Hardloop (techniek) clinic”

Jim & Odette
6 augustus, 2019

Hardloop Clinic

Na 5 jaar alleen gelopen te hebben een clinic gehad bij Hanno. Erg leerzaam! Hij heeft het verhaal goed opgebouwd, zodat je achteraf nog veel kan herinneren. Wat ik erg goed vind is dat hij niet alleen het hoe en wat verteld, maar ook het waarom. Echt een aanrader als… Lees Meer “Hardloop Clinic”

Erik
22 juli, 2019

Natural Running Clinic.

Fantastische clinic mogen hebben van Hanno. Hanno heeft ons heel erg op het gemak gesteld, tijd genomen voor onze vragen en ons voorzien van praktische en bruikbare tips. Deze clinic is echt een aanrader voor mensen die meer willen leren over lopen, houding en… Lees Meer “Natural Running Clinic.”

Willem en Marjolein Hoogendijk
27 juni, 2019

Startersclinic

Na vier jaar, twee kinderen en een verhuizing van Nijmegen naar Vlaardingen verder, heb ik mijn stoute hardloopschoenen weer aangetrokken. Wat heb ik genoten van de goede begeleiding van Hanno en zeker de menselijke bezemwagen Gerda was mijn steun en toeverlaat! Heerlijk de gezichtsuitdrukking van Gerda als Hanno vrij fanatiek… Lees Meer “Startersclinic”

Melanie
25 juni, 2019

Startersclinic

Hanno en Gerda, mensen mensen. Geen gezeur over tijden enz. maar gewoon lopen. Voor iedereen evenveel respect, of je nu snel of wat minder snel loopt. Iedereen krijgt de aandacht. Gedurende 10 weken, maar één keer niet geweest, dat zegt ook al genoeg. Gedurende 10 weken niet één keer spierpijn,… Lees Meer “Startersclinic”

Carla
24 juni, 2019

Personal Training & Begeleiding

Ik heb van december ’18 tot en met april ’19 begeleiding gehad van Hanno en in die paar maanden heb ik meer bereikt dan in de overige 10 jaar dat ik loop. Het schema op maat daagt me uit om harder te lopen dan ik ooit dacht te kunnen en… Lees Meer “Personal Training & Begeleiding”

Dewi
28 april, 2019

Schema & Begeleiding

Afgelopen maanden een aantal keer een persoonlijke training gedaan met Hanno om de basis van het hardlopen onder de knie te krijgen. Daarnaast op afstand begeleid richting de marathon. Deze gisteren in R’dam mogen lopen en finishen. Mede door de kennis, kunde en begeleiding van Hanno het hardlopen gaan snappen… Lees Meer “Schema & Begeleiding”

Jeroen
18 april, 2019

Schema & Begeleiding

Via de Running Bootcamp kennis gemaakt met Hanno. Een afwisselende en uitdagende training met gezellige medelopers. In de aanloop naar de marathon van Rotterdam een trainingsschema laten maken dat bij mij paste. Super fijn om in de trainingsweken advies te kunnen vragen over de trainingen, voeding en andere hardloopgerelateerde zaken.… Lees Meer “Schema & Begeleiding”

Renate
18 april, 2019

Hardlooptrainingen

Hanno heeft ook dit jaar de UN1EK kinderen en collega’s getraind, op weg naar de Marathon Rotterdam. Gezellige trainingen (met Gerda als motivatiecoach), goede oefeningen (pijn is fijn 🙂 ) en teamgevoel. De weg naar het doel is minstens zo belangrijk. Dankjewel Hanno en… Lees Meer “Hardlooptrainingen”

Ethel van D
Un1ek (Communicatie & PR UN1EK)
8 april, 2019

Startersclinic

Plezier in hardlopen is weer terug! Dankzij Hanno ( maar ook z’n vrouw) ! Ik had Al jaren niet meer gelopen en wilde starten zonder last van blessures te krijgen. Een groep is ook gelijk een stok achter de deur. De sfeer was top; met z’n allen naar het doel,… Lees Meer “Startersclinic”

Bart
30 maart, 2019

Schema & Begeleiding

Niks meer dan lof over Hanno/SterkLopen, Met mijn achtergrond als fanatieke krachtsporter heb ik geen ervaring met het op de juiste manier opbouwen van hardlopen. Ik doe het het ook liever niet, maar omdat ik op een interne vacature wilde reageren die oorspronkelijk in maart zou komen moest ik wel.… Lees Meer “Schema & Begeleiding”

Murphy Z
24 januari, 2019

Startersclinic

Ik heb in het najaar van 2018 de startersClinic gevolgd. In een woord fantastischhhh. Zij hebben kennis van zaken, het is meer dan hardlopen. Sfeer was zeer goed. Ga zo… Lees Meer “Startersclinic”

Marcel B
25 november, 2018

Startersclinic

Professioneel begeleid. In 10 weken van wandelaar naar 5 km… Lees Meer “Startersclinic”

Frans
25 november, 2018

Personal Training

Van Hanno 1 uur personal training gehad in de mooie Broekpolder. Superleuk en leerzaam. Gelopen, gejogd, en een heuvel 4 keer opgerend. Tips gekregen om (nog) beter te rennen en een schema om van de 5 naar de 10 kilometer te komen. Dit gaat nu zeker… Lees Meer “Personal Training”

Ineke
19 oktober, 2018

Schema & Begeleiding

Geweldige coach op afstand! Na een persoonlijke intake heeft Hanno voor mij een schema gemaakt ter voorbereiding op de Marathon van Berlijn. De (online) contactmomenten waren prima en het schema was perfect op mijn tempo afgestemd. Het mooie van zo’n online coaching traject is dat je toch een stok achter… Lees Meer “Schema & Begeleiding”

Julia
16 oktober, 2018

Running Bootcamp

Running bootcamp is een erg leuke manier van hardlopen en oefeningen in één! Het vereist wel wat conditie, maar in principe kan je goed in je eigen tempo meedoen. De sfeer is gezellig en de lessen zijn afwisselend. Hanno legt de oefeningen goed uit en let er ook op dat… Lees Meer “Running Bootcamp”

Joyce van G
7 oktober, 2018

Running Bootcamp

De running bootcamp die ik volg is erg uitdagend, leuk, afwisselend en gezellig. Goede begeleiding bij zowel het hardlopen als bij de oefeningen.… Lees Meer “Running Bootcamp”

Emmelie H
5 september, 2018

Schema & Begeleiding

Hanno heeft mij begeleid met een persoonlijk hardloopschema naar mijn eerste 5 km na meer dan 1,5 blessure. Het contact met Hanno verliep uitstekend! Na elke training van mijn persoonlijk schema heb ik via Whatsapp contact gehad met Hanno en een update gegeven van elke training. Ik kreeg altijd meteen… Lees Meer “Schema & Begeleiding”

Michelle V
16 juli, 2018

Running Bootcamp

Running bootcamp met veel afwisseling en training van je “loop”spieren : rustige loopjes, piramide/interval training, tempoloopjes, core trainingen. Leuke groep, goede… Lees Meer “Running Bootcamp”

Miranda K
4 juli, 2018

Schema & Begeleiding

Hanno heeft mij begeleid in de aanloop naar de Marathon van Rotterdam begin deze maand. Op basis van mijn wensen & behoeftes heeft Hanno een trainingsschema gemaakt en met zijn advies, tips & tricks heb ik de Marathon succesvol gehaald! Snelle reactie(s) na het sturen van een appje of mailtje.… Lees Meer “Schema & Begeleiding”

Marjolein R
29 april, 2018

Run Event

Afgelopen vrijdag hebben wij kennis gemaakt met Sterklopen. Dankzij de uitstekende begeleiding werd ons hardloopevent een… Lees Meer “Run Event”

Officefit
Officefit
26 april, 2018

Schema & Begeleiding

Super begeleid met de voorbereiding naar mijn eerste marathon! Hanno heeft een persoonlijk schema voor mij opgesteld waarbij hij, waar nodig het aanpaste. Altijd snel antwoord op mijn vragen en veel ruimte om samen te evalueren. Ook veel adviezen en tips gekregen. Voor iedereen die op zoek is naar begeleiding… Lees Meer “Schema & Begeleiding”

Tijen
13 april, 2018

Running Bootcamp

Running bootcamp is een perfecte manier om buiten te sporten (meestal in de mooie Broekpolder). Hanno weet elke week weer een nieuw, uitdagend en afwisselend schema te maken. De trainingen zijn een combinatie van balans, uithoudingsvermogen en… Lees Meer “Running Bootcamp”

Anna B
23 maart, 2018

Hardloop Clinic

Hele fijne loopclinic bij Hanno Sterk gedaan. Eerlijk en goed… Lees Meer “Hardloop Clinic”

Natascha D
22 januari, 2018

Running Bootcamp

Ik volg de bootcamp training van Hanno Sterk en ben erg tevreden. Een leuke, ongedwongen sfeer! De trainingen zijn divers met lekker veel hardlopen tussendoor, maar ook kracht wordt zeker niet vergeten. Er wordt ook goed gelet op hoe je loopt en de oefeningen uitvoert… Lees Meer “Running Bootcamp”

Melissa V
18 januari, 2018

Running Bootcamp

Afgelopen week kennis gemaakt met Sterk Lopen. Ik ken Hanno al wat jaren vanuit de halve marathongroep. Nog steeds is hij enthousiast en weet mensen goed te motiveren. De running bootcamp is erg afwisselend en een ieder kan het op zijn/haar niveau uitvoeren. De eerste zullen de laatste altijd ophalen,… Lees Meer “Running Bootcamp”

Annette S
18 januari, 2018

Hardloop Clinic

Geweldig goed onderbouwde personal training en inspirerende training van Hanno… Lees Meer “Hardloop Clinic”

Marjon H
18 januari, 2018

Running Bootcamp

Erg leuke en uitdagende bootcamp… Lees Meer “Running Bootcamp”

Annemieke P
16 september, 2017

Uw Recensie

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht veld

(wanneer van toepassing)
Beschrijf uw ervaring met SterkLopen.
waardering velden

Privacy- en cookiebeleid
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Privacyverklaring
Sterklopen, gevestigd aan Callenburgstraat 118,  3134GH Vlaardingen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: https://www.sterklopen.nl Callenburgstraat 118 3134GH Vlaardingen Tel.: +31629568938 Hanno Sterk is de functionaris gegevensbescherming van Sterklopen. Hij is te bereiken via info@sterklopen.nl
Persoonsgegevens die wij verwerken
Sterklopen verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
Via aanmelding contactformulier website en/of e-mail:
- Voor- en achternaam - Telefoonnummer - Woonplaats - E-mailadres
Lijst met gegevens van de klant via een app en/of website bij aanschaf producten:
- Bedrijfsnaam - Straatnaam huisnummer - Telefoonnummer - Postcode - Land - Woonplaats
Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@sterklopen.nl, dan verwijderen wij deze informatie.
Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Sterklopen verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: - Het afhandelen van uw betaling - U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren - U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken - Om goederen en diensten bij u af te leveren - Sterklopen verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
Geautomatiseerde besluitvorming
Sterklopen neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Sterklopen) tussen zit. Sterklopen gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: eM Client, i.vm. ledenadministratie en mailing. WhatsApp i.v.m. snelle communicatie. Deze laatste na expliciete toestemming.
Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Sterklopen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen van persoonsgegevens: Alle Sterklopen Trainingen: Naam, Telefoonnummer, E-mailadres> 1 jaar na de laatste deelname aan een der trainingen.
Delen van persoonsgegevens met derden
Sterklopen verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen door een website die u bekijkt. Daarmee is uw computer, tablet of telefoon te herkennen tijdens uw bezoek. Voor sommige cookies moet u eerst toestemming geven. Sterklopen maakt gebruik van functionele en analytische cookies.
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Sterklopen en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@sterklopen.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Sterklopen wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons
Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Sterklopen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@sterklopen.nl
Save settings
Cookies settings