Recensies

★★★★★
5 5 1
Niks meer dan lof over Hanno/SterkLopen, Met mijn achtergrond als fanatieke krachtsporter heb ik geen ervaring met het op de juiste manier opbouwen van hardlopen. Ik doe het het ook liever niet, maar omdat ik op een interne vacature wilde reageren die oorspronkelijk in maart zou komen moest ik wel. Er zat een sporttest bij van 7 onderdelen waaronder de 3 KM in 15 minuten. Dus ik zou 3 maanden de tijd hebben om dit voor elkaar te krijgen. Na de eerste losse PT sessie om mijn conditie vast te stellen en mijn loophouding te bekijken kwamen we er achter dat er aardig wat werk aan de winkel was. Bij deze sessie heeft Hanno mij uitgelegd als ik zou besluiten om er mee door te gaan hoe alles in zijn werk zou gaan. Dit zou betekenen maandelijkse trainingsschema's en wekelijkse app contact of indien nodig na elke training. Dit om te kijken en bespreken hoe het ging en kreeg ook continue adviezen mee. Elke trainingsdag op het schema is anders en er staat duidelijk omschreven wat mij te doen stond. Vervolgens kwam stond de vacature er niet maart 2019 op, maar december 2018. Dit was een week later na dat ik bij Hanno onder begeleiding ging. En de test zou iets meer dan 4 weken later plaatsvinden. Ik ben gelijk met dit bericht naar Hanno gegaan. Hij zag het niet heel positief te gemoed aangezien de huidige stand van mijn conditie, maar gaf aan dat het niet onmogelijk was en dat ik dan echt hard moest gaan werken. Vervolgens gooide hij mijn schema direct om en moest ik 3 soms 4x per week gaan trainen. Elke training was zwaar en kwam mezelf behoorlijk tegen. Maar ik was vast beraden om dit te halen dus ik wilde niet opgeven. Toen de testdag aanbrak heb ik de laatste dingen met Hanno besproken en ben ik hem gaan doen. Het eindresultaat was top. Net onder de 15 min zou prima zijn maar uiteindelijk liep ik hem net boven de 14 min! Zonder deze begeleiding had ik het sowieso niet gered en was mijn aanpak waarschijnlijk verkeerd geweest. Sins kort ben ik aangesloten bij de hardloopgroep van Hanno om mijn conditie te onderhouden en te verbeteren. Er hangt een goede sfeer en de trainingen zijn leuk. Dus bedankt Sterklopen!

★★★★★
5 5 1
IK heb in het najaar van 2018 de startersClinic gevolgd. In een woord fantastischhhh. Zij hebben kennis van zaken, het is meer dan hardlopen. Sfeer was zeer goed. Ga zo door.

★★★★★
5 5 1
Professioneel begeleid. In 10 weken van wandelaar naar 5km hardlopen.

★★★★★
5 5 1
Van Hanno 1 uur personal training gehad in de mooie Broekpolder. Superleuk en leerzaam. Gelopen, gejogd, en een heuvel 4 keer opgerend. Tips gekregen om (nog) beter te rennen en een schema om van de 5 naar de 10 kilometer te komen. Dit gaat nu zeker lukken!!!

★★★★★
5 5 1
Geweldige coach op afstand! Na een persoonlijke intake heeft Hanno voor mij een schema gemaakt ter voorbereiding op de Marathon van Berlijn. De (online) contactmomenten waren prima en het schema was perfect op mijn tempo afgestemd. Het mooie van zo'n online coaching traject is dat je toch een stok achter de deur hebt tijdens zo'n lange voorbereiding. Ook vond ik de diversiteit van trainingen erg prettig. Op naar de volgende marathon 🙂

★★★★★
5 5 1
Hanno heeft mij begeleid met een persoonlijk hardloopschema naar mijn eerste 5 km na meer dan 1,5 blessure. Het contact met Hanno verliep uitstekend! Na elke training van mijn persoonlijk schema heb ik via Whatsapp contact gehad met Hanno en een update gegeven van elke training. Ik kreeg altijd meteen feedback terug. Ik heb besloten om door te gaan naar mijn volgende doel, en ik heb Hanno gevraagd om mij ook bij dit doel te helpen d.m.v. persoonlijke schema's. Ik kan Hanno zeker aanbevelen, er is geen drempel, en Hanno is persoonlijk en zeer deskundig en geeft veel adviezen en tips! Hanno dank je wel én we gaan er samen voor!

★★★★★
5 5 1
Hanno heeft mij begeleid in de aanloop naar de Marathon van Rotterdam begin deze maand. Op basis van mijn wensen & behoeftes heeft Hanno een trainingsschema gemaakt en met zijn advies, tips & tricks heb ik de Marathon succesvol gehaald! Snelle reactie(s) na het sturen van een appje of mailtje. Ik heb onze 'samenwerking' van de afgelopen maanden als zeer prettig ervaren!

★★★★★
5 5 1
afgelopen vrijdag hebben wij kennis gemaakt met sterk lopen. dankzij de uitstekende begeleiding werd ons hardloopevent een succes!

★★★★★
5 5 1
Super begeleid met de voorbereiding naar mijn eerste marathon! Hanno heeft een persoonlijk schema voor mij opgesteld waarbij hij, waar nodig het aanpaste. Altijd snel antwoord op mijn vragen en veel ruimte om samen te evalueren. Ook veel adviezen en tips gekregen. Voor iedereen die op zoek is naar begeleiding op loop gebied echt een aanrader!

★★★★★
5 5 1
Hele fijne loopclinic bij Hanno Sterk gedaan. Eerlijk en goed advies!

★★★★★
5 5 1
Ik volg de bootcamp training van Hanno Sterk en ben erg tevreden. Een leuke, ongedwongen sfeer! De trainingen zijn divers met lekker veel hardlopen tussendoor, maar ook kracht wordt zeker niet vergeten. Er wordt ook goed gelet op hoe je loopt en de oefeningen uitvoert !

★★★★★
5 5 1
Afgelopen week kennis gemaakt met Sterk Lopen. Ik ken Hanno al wat jaren vanuit de halve marathongroep. Nog steeds is hij enthousiast en weet mensen goed te motiveren. De running bootcamp is erg afwisselend en een ieder kan het op zijn/haar niveau uitvoeren. De eerste zullen de laatste altijd ophalen, dus je loopt nooit alleen. Ga zo door Hanno.

★★★★★
5 5 1
Geweldig goed onderbouwde personal training en inspirerende training van Hanno Sterk

★★★★★
5 5 1
Running bootcamp is een perfecte manier om buiten te sporten (meestal in de mooie Broekpolder). Hanno weet elke week weer een nieuw, uitdagend en afwisselend schema te maken. De trainingen zijn een combinatie van balans, uithoudingsvermogen en kracht.

★★★★★
5 5 1
Erg leuk en uitdagende bootcamp trainingen!

★★★★★
5 5 1
Running bootcamp met veel afwisseling en training van je "loop"spieren : rustige loopjes, piramide/interval training, tempoloopjes, core trainingen. Leuke groep, goede begeleiding.

★★★★★
5 5 1
De running bootcamp die ik volg is erg uitdagend, leuk, afwisselend en gezellig. Goede begeleiding bij zowel het hardlopen als bij de oefeningen. Aanrader!

★★★★★
5 5 1
Running bootcamp is een erg leuke manier van hardlopen en oefeningen in één! Het vereist wel wat conditie, maar in principe kan je goed in je eigen tempo meedoen. De sfeer is gezellig en de lessen zijn afwisselend. Hanno legt de oefeningen goed uit en let er ook op dat deze op een juiste manier worden uitgevoerd.

Uw Recensie

  • Uw naam
    Aantal sterren
    Uw review
facebook
linkedin
youtube
instagram

- Beginnen met hardlopen? Een nieuwe Startersclinic start op 3 april 2019 , Schrijf je nu in ! - Sluiten