Personal Trainer

PERSONAL TRAINER

Bent u op zoek naar een personal trainer die u helpt op het gebied van fitter worden en bewegen?

Sterklopen kan u daarbij zeker van dienst zijn. Ongeacht uw niveau of leeftijd stellen we in goed overleg een programma samen. Een programma met al uw wensen en verwachtingen.

De trainingen zijn vaak een combinatie van uithoudingsvermogen, kracht, beweeglijkheid en coördinatieoefeningen. Uiteraard geheel op uw niveau.

Deze personal trainingen worden gegeven waar u maar wilt.

HET TRAJECT

Samen plannen we een voorkeursmoment voor een intaketraining.

Tijdens deze intake-clinic bekijken we uw mogelijkheden en niveau. Nadien bespreken we een mogelijke samenwerking en de manier waarop. De vervolgtrainingen worden altijd op een veilige, verantwoorde en ongedwongen manier gegeven. Indien gewenst kunnen er stukken wandelen, joggen of hardlopen worden opgenomen in het programma.

Uw training wordt elke keer opnieuw bekeken en met uw feedback wordt de volgende training aangepast aan uw nieuwe niveau.

STERKLOPEN KOMT NAAR U TOE

Sterklopen komt naar uw locatie. Binnen of buiten bij uw werk of gewoon thuis. Ook bij uw thuis is het heel goed mogelijk een goede workout te geven. Kinderen of huisdieren in de omgeving zijn dan geen bezwaar.

Ook wanneer u samen met uw partner, vriend of vriendin een duo training wilt meemaken is dat geen probleem.

Sterklopen personaltraining

VEILIG EN VERTROUWD

Sterklopen geeft al zijn trainingen op een veilige wijze. Geen overdreven oefeningen of te zwaar belastend. Alles wordt precies op uw niveau gegeven.

Een training hoort op maat te zijn en in goede harmonie te worden uitgevoerd. Vertrouwen hebben in elkaar is daarbij van belang. Uw privacy zal op geen enkele wijze worden geschonden.

Personal Trainer Vlaardingen Schiedam Maassluis Delft

Wanneer u persoonlijke aandacht tijdens het sporten belangrijk vindt en wellicht een stok achter de deur nodig heeft, dan is het kiezen voor een personal trainer een goede keus. Uw algehele fitheid zal snel toenemen met alle daarbij behorende voordelen.

Je fit voelen, meer uithoudingsvermogen, meer spierkracht, een beter gevormd lichaam en afvallen. Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Dit zonder enige verplichting of kosten.

Nog meer informatie vindt u op de website: Personal Hardlooptrainer

Sterklopen training aan huis
Sterlopen