Personal StartersClinic

Eén op één begeleiding

Wil je graag onder begeleiding hardlopen, maar niet in groepsverband? Wij geven individuele hardlooptrainingen op uw niveau. De Startersclinic biedt de mogelijkheid om op een verantwoorde manier kennis te maken met hardlopen. Door jarenlange ervaring in het geven van trainingen kunnen we u op een prettige en veilige manier begeleiden. Door de één op één begeleiding krijgt u exact de juiste trainingen en zal u niet snel geblesseerd raken. Er is geen groeps-, of tijdsdruk en zo bouwen we op een plezierige ongedwongen wijze naar uw doel.

DE STARTERSCLINIC

De trainingen worden verzorgd door een Atletiekunie gediplomeerde hardlooptrainer. Door de persoonlijke aandacht krijgt u kwaliteit en zijn de trainingen precies op maat. Het trainingstraject heeft geen standaard looptijd maar is geheel afhankelijk van het doel, de beginsituatie en de progressie. Een gemiddelde hardloopclinic van starter naar 5 km neemt 12 weken in beslag. Na deze persoonlijke clinic bent u in staat een afstand van 5 km onafgebroken hardlopend te volbrengen.

VOOR WIE EN HOE 

De Startersclinic is bedoeld voor de beginnende hardloper. Er wordt op een gestructureerde wijze aan uithoudingsvermogen, beweeglijkheid en motoriek gewerkt. Het doel van deze startersclinic is om 5 km onafgebroken te kunnen hardlopen. Dit alles op een veilige maar ook vooral plezierige wijze. U heeft na deze clinic een prima basis om het hardlopen verder te ontwikkelen.

Begin ook | En loop deze week je eerste km!

Contact ons geheel vrijblijvend
Sterlopen