Online Break-out

De Online Break

Deze sportieve online break is bedoeld om de werkdag of een online meeting op een stimulerende wijze te onderbreken.

Na een lange (zit)sessie geeft deze sportieve break van rond de 30 minuten weer genoeg energie en kan het daarbij fysieke klachten voorkomen.

Online Break sportief Pauze

Voor wie?

Deze online break is voor iedereen toegankelijk. Sportief of niet. Vooraf bepreken op welke wijze de break moeten worden ingevuld waarna de trainer het programma uitwerkt

Te denken valt aan ontspannende oefeningen, lichte tot zware krachtoefeningen, tot aan zeer intensieve oefeningen voor geoefende sporters. Veelal wordt gekozen voor losmaakoefeningen (schouders, rug en benen) en lichte cardio oefeningen die de bloedsomloop laten toenemen.

Online Break Pauze sportief Break-out

De uitvoering

Uw training zal worden voorbereid en op het overeengekomen tijdstip leggen we contact via een van de software platformen zoals Teams, Zoom, Lifesize, etc.

Al naar gelang de gekozen vorm van de break-out is er van niets tot aan een matje en een handdoek benodigd voor deelname.

De training wordt gegeven door een gediplomeerd atletiekunie trainer met additionele certificeringen op het gebied van kracht en fitness.

Break-out room sportief sportieve pauze
Online break-out room

Wat zijn de voordelen?

Het op maat gemaakt programma is dus voor ieder niveau toegankelijk. Ook kan er vanaf iedere locatie worden deelgenomen. Thuis, op kantoor of wellicht in de buitenlucht. Buiten de hieronder genoemde voordelen is het een tijdbesparende en zeer veilige activiteit.

Het Brein

Het hoofd leegmaken

Energie

Jezelf weer opladen

Fysiek

Het lichaam losmaken

Mentaal

Ontspanning door inspanning

Interesse? Contact ons vrijblijvend.

Contact ons
Sterlopen