Online Bedrijfsfitness

Online Workout

Sporten in je eigen veilige omgeving. Je sport alleen, maar toch samen. Dit via het programma Teams, Zoom of Google Meet. Het is de meest veilige Corona-proof groepsles!

Na een workout in de ochtend ben je klaar voor de dag. Je hebt je collega’s zien mee zweten wat je weer stimuleert om dit te blijven doen.

Het online sporten geeft zowel fysieke als mentale gezondheidsvoordelen!

Online workout Sterklopen

Online Fit blijven

Het wordt steeds gebruikelijker om in je eigen veilige omgeving en op het eigen moment te sporten. Deze online begeleiding maakt het voor iedereen makkelijk om mee te doen. In overleg wordt de intensiteit, de tijdsduur en frequentie van de trainingen besproken.

Iedereen kan nu op zijn eigen niveau aansluiten. De oefeningen hebben vaak een bepaalde tijdsduur zodat de deelnemers op eigen tempo kunnen meedoen. 

Naast de 30-minutes workout kan Sterklopen desgewenst een wandel-, en hardloopschema’s voor de groep samenstellen. Dit eventueel aangevuld met een eigen webpagina.

Online Begeleiding Bedrijven

Alleen maar toch samen!

Omdat alle deelnemers hetzelfde programma volgen is er een stimulans om deze trainingen te blijven volgen.

De onlinetrainingen worden live gegeven. Dus geen vooraf opgenomen video’s. Het voordeel is dat mensen nu zowel sociale als communicatieve interactie hebben.

Samen met collega’s trainen geeft een sociale binding, vertrouwen, en door de groepsdynamiek ontstaat er een goede band tussen werknemers. Samen trainen, samen één doel. Een fitte werknemer is weerbaarder en productiever.

Bedrijfsfitness online Sterklopen

Begeleiding

Alle deelnemers krijgen tijdens het gehele traject support van Sterklopen. Alle vragen, opmerkingen en feedback kunnen zij voorleggen. Zo krijgt iedereen een juiste begeleiding en dat op ieder moment van de dag.

Mocht iemand het programma om wat voor redenen niet meer kunnen volgen dan krijgen zij advies hoe alsnog te kunnen aansluiten of anders verder fit te worden en te blijven.

Wij maken voor u een op maat programma, voor elke doelgroep en op elk niveau!

Hardloopbegeleiding SterkLopen Schema Coaching Vlaardingen

Online Begeleiding  Fit personeel voor uw organisatie!

Programma’s voor iedere doelgroep en op elk niveau. Ook voor het online begeleiden van (sportief) wandelen tot hardlopen met workouts.

Een try-out behoort zeker tot de mogelijkheden!

Informatie & Contact
Sterlopen