Nieuwe Ronde, Nieuwe Kansen

Nieuwe Ronde, Nieuwe Kansen

28/12/2021 SterkLopen 2
Sterklopen 2022

Het was wederom een “bewogen” jaar.

Het was hollen en stilstaan. Van groepstrainingen aan 30 deelnemers naar groepjes van vier en twee. En dan nog een tijdje helemaal niks in de zware lockdown periode. Niet alleen voor de trainers en coaches wat het heel vervelend maar ook zeker voor de sporters die altijd met veel enthousiasme kwamen opdraven. Doordat een tijd de groepstrainingen niet meer mogelijk waren zag je de motivatie bij hen minder worden. Ook conditioneel gezien werd het bij velen minder.

Zo jammer dat het sporten, wat zorgt voor de fysieke en mentale gezondheid, is geraakt door de corona maatregelen. Juist in moeilijke tijden zijn deze beide aspecten zo belangrijk!

2022, een nieuw jaar met hopelijk betere tijden in het verschiet. Gelukkig heb ik weer een aantal nieuwe projecten op stapel staan. Bedrijven hebben zich weer aangemeld voor de online bedrijfstrainingen en een nieuwe startersclinic alsmede een opbouw naar de kwartmarathon mag ik gaan verzorgen voor een grote zorgverlener. Daarbij ga ik weer verder met de personaltrainingen wat ook veel voldoening geeft. Nu zelf nog even gezond blijven en maar een booster prik halen.. Ik ben benieuwd hoe het nieuwe jaar eruit gaat zien.

Ik hoop in elk geval dat alle sporters, trainers en sportaanbieders weer snel allemaal hun ding mogen gaan doen.

Op een mooi, sportief en gezond jaar!

Blijf sterk en gezond!

“Mens sana in corpore sano”

 

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2
0
Ga naar vragen en reactiesx
Sterlopen