Natural Running Clinics Recencies

Vandaag een leuke en leerzame

Vandaag een leuke en leerzame clinic gehad. Door de tips die ik heb meegekregen heb ik nog meer motivatie gekregen om weer lekker te gaan hardlopen! Het is fijn dat ik nu weet waar ik op moet letten wanneer ik loop op barefoot schoenen. Bedankt… Lees Meer “Vandaag een leuke en leerzame”

Elise
25/09/2023

Natural Running Clinic

Ik vond het erg fijn om één op één coaching te hebben. Alle aandacht voor (barefoot) looptechniek, ruimte voor grapjes en informatie over vrijwel alle aspecten die met hardlopen te maken… Lees Meer “Natural Running Clinic”

Cora
15/07/2023

Natural Running Clinic

Vandaag een clinic gehad. Hanno is een relaxte man met kennis van zaken. Voor mij geen grote verbeterpunten, maar wel een paar kleine aandachtspuntjes. een… Lees Meer “Natural Running Clinic”

Joost T.
17/04/2021

Natural Running Clinic

Bij Hanno Sterk de Natural Running clinic gedaan. Was echt super leerzaam. Hij leert op je op een hele natuurlijke manier een nieuwe techniek in hardlopen. Bedankt… Lees Meer “Natural Running Clinic”

J.Heijster
22/02/2021

Natural Running Clinic.

Fantastische clinic mogen hebben van Hanno. Hanno heeft ons heel erg op het gemak gesteld, tijd genomen voor onze vragen en ons voorzien van praktische en bruikbare tips. Deze clinic is echt een aanrader voor mensen die meer willen leren over lopen, houding en… Lees Meer “Natural Running Clinic.”

Willem en Marjolein Hoogendijk
27/06/2019