Natural Running Clinic

Natuurlijk Hardlopen!

Tijdens deze clinic leer je alles over loophouding en looptechniek. We gaan ervaren hoe het is om met een andere techniek hard te lopen en wat minimalistisch schoeisel met je doet.

Bij een juiste opbouw kan deze methode blessurepreventief werken, maar bij een verkeerde aanpak kan het ook zeker weer blessures opleveren.

Hardlopen lijkt zo simpel maar is soms best moeilijk. Zeker wanneer je jezelf een verkeerde manier van hardlopen hebt aangeleerd is deze weer moeilijk terug te draaien. Met de juiste tools kun je na deze clinic zelfstandig verder.

Natuurlijk Hardlopen

Terug naar de basis

De Natural Running methode geeft je de lichamelijke en mentale basis om de overgang te maken van een traditionele naar een natuurlijke manier van hardlopen. Minder impact op gewrichten, spieren en pezen kan zorgen dat je weer met plezier kan hardlopen.

Minder impact, minder blessures

Luister naar je lichaam!

Het blijft echter van groot belang om de signalen welke je lichaam je geven serieus te nemen en niet, zoals zo vaak gebeurt, door te jakkeren met trainen! Bij deze clinic is het lopen op blote voeten een oefening om de juiste techniek onder de knie te krijgen.

Beleef het! I De meest natuurlijke wijze van hardlopen

Contact en Info

Tijdens de clinic wordt er tijd voor je genomen en worden al je vragen beantwoord. Daarbij beleef je een zeer aangename manier van hardlopen waar je de rest van je leven wat aan hebt!

Sterlopen