Welkom

Tijd voor jezelf,
Tijd voor je lichaam

Wil je na je zwangerschap sporten in Vlaardingen? SterkLopen geeft in samenwerking met Fernhout Fysiotherapie een speciale Mama Fit Bootcamp. Wij zorgen ervoor dat je snel weer op gewenst niveau komt. Zo bouw je samen met andere actieve mama’s aan jouw sportroutine en conditie .

Met de Mama Fit Bootcamp werk je onder professionele begeleiding aan een fit lichaam. Op een verantwoorde wijze wordt er gewerkt aan jouw conditie en maak je het lichaam sterk en energiek. Het programma is rustig en gevarieerd opgebouwd.
Een training bestaat uit stukjes wandelen, soms kleine stukjes joggen en daarbij worden spierversterkende-, coördinatie-, en beweeglijkheidsoefeningen aangeboden. Je wordt in de groep gedifferentieerd belast al naar gelang jouw lichamelijke conditie.

Mama Run Bootcamp Vlaardingen

De Mama Fit Bootcamp is de ultieme combinatie van wandelen, joggen en work-outs in de buitenlucht. Deze combinatie zorgt ervoor dat je op alle vlakken snel progressie maakt. Samen met de aangeboden coördinatieve en motorische oefeningen wordt deze training helemaal compleet. Vaak wordt er alleen zeer specifiek getraind waarbij wordt vergeten dat het hele lichaam sterk moet zijn. Het betreft hier een gevarieerde training waarin je gehele lijf qua actie aan bod komt. Dit met als doel je zowel lichamelijk als conditioneel sterker te maken. Dit alles op een verantwoorde wijze, gericht op mama’s!

De voordelen van de Mama Fit Bootcamp

 

 • Meer energie en een goede conditie
 • Een sterker lichaam en snel weer in vorm
 • Op een verantwoorde manier de extra kilo’s kwijtraken
 • Geschikt voor ieder sportniveau en elke leeftijd
 • Professionele back-up van een fysiotherapeut
 • Sporten in de buitenlucht
 • Leuke afwisseling van wandelen/joggen met (losse) oefeningen
 • Bij blessures binnen 48 uur terecht voor een afspraak bij Fernhout Fysiotherapie
donderdag running bootcamp vlaardingen

De groep bestaat uit kersverse moeders maar ook uit moeders die dit al enig jaren zijn. Met elkaar willen zij graag in de buitenlucht bewegen. De training maakt geen gebruik van extra attributen (gewichten) maar maakt gebruik van alle elementen die we onderweg tegen komen en daarbij uiteraard ons eigen lichaam.
Door zonder gewichten te werken wordt de kans op overbelasting en blessures verkleint en geeft het de vrijheid om vrij te bewegen voor de loop onderdelen.

Tijdens de trainingen wordt uiteraard rekening gehouden met niveau verschillen. Maar ook met de fase waarin je je bevindt na een zwangerschap.
Door het aanbrengen van voldoende differentiatie wordt iedereen op eigen niveau en naar kunnen belast.

Je zult keer op keer verrast worden. Geen training is hetzelfde. De variatie in routes en work-outs zorgen ervoor dat je plezier beleefd en gemotiveerd blijft!

Voor wie

 

Het programma is zowel geschikt voor dames die pas bevallen zijn, als moeders die weer willen beginnen met sporten en zich fit en energiek willen voelen.
Vanaf de zesde week na de bevalling kan iedere moeder meedoen.
Het allerbelangrijkste bij deelname is een normale gezondheid.

De Mama Fit Bootcamp start met een (digitale) intake. Zo kan bepaald worden of je al goed genoeg hersteld bent na de bevalling en of er gestart kan worden met deze training.

Mocht er twijfel bestaan dan nemen we geen enkel risico en zal er met jouw toestemming een deskundige screening worden gedaan door Fernhout fysiotherapie.

Zij kunnen door middel van een anamnesegesprek en lichamelijk onderzoek bekijken wat de beste aanpak is. De kosten hiervoor worden bij een aanvullende verzekering vergoedt door de zorgverzekeraar.

Heb je rug-, bekken-, bekkenbodem- of andere klachten dan kun je beter eerst een ander programma volgen of vraag het na bij je verloskundige, fysiotherapeut of huisarts.

Mama Run Bootcamp

SterkLopen Fernhout Fysiotherpie

Data & Locatie

 

 • Iedere zaterdagochtend van  11.15 – 12.15 uur.
 • Er wordt gestart vanaf sportcentrum Polderpoort, Watersportweg 11 in Vlaardingen.
 • Geen inschrijfgeld

 • Geen abonnement

 • Geen opzegtermijn

U betaalt d.m.v. de MAMA FIT BOOTCAMP strippenkaart 50.-

Strippenkaarten zijn via deze website verkrijgbaar Klik hier, of contant bij de trainingen aan te schaffen.

VOOR MEER INFORMATIE EN INSCHRIJVEN
Ik ben korter dan een jaar geleden bevallen

Omschrijf uw huidige lichamelijke toestand en eventuele bijzonderheden zoals het onder behandeling zijnde van een specialist, gebruik van medicatie, klachten en overige belangrijke zaken aangaande fysieke inspanning. Extra belangrijk om te vermelden zijn bekken(bodem)klachten en buispierklachten (diastase)

Ik heb interesse in:Sport na zwangerschap SterkLopen

Fernhout Fysiotherapie

facebook
linkedin
youtube
instagram

- Een nieuwe Startersclinic start 19 september 2018__ Instromen kan nog tijdens de eerste 2 weken - Sluiten

X