It’s all about the money_

It’s all about the money_

06/04/2020 SterkLopen 0
Sterklopen Vlaardingen Corona

Keuzes maken en doorpakken. Dat geldt, zeker in deze tijd, voor veel mensen. De grote jongens zoals onze luchtvaartmaatschappijen leveren hun winsten weer net zo snel in als dat zij dat vergaarden. Persoonlijk heb ik daar wat minder moeite mee. Zeker vergeleken met de kleinere ondernemers, zoals de winkeliers, die hier in Vlaardingen, het toch al heel lastig hadden. Verder, de vele kleine bedrijven, culturele instellingen en verenigingen waarbij menselijk contact niet te vermijden valt. Zij hebben het zwaar in deze tijden.

Veel mensen zijn lid van een vereniging of club en ook zij kijken naar hun eigen portemonnee. Ik betaal, maar krijg er niets voor terug.. .   Met als gevolg dat abonnementen worden stopgezet en er geen contributies meer worden betaald. Deze instellingen worden dus twee keer zo hard geraakt. Voor alles is wat te zeggen maar in het kader van Corona, waarbij we moeten samenwerken, rekening houding met elkaar, iets voor elkaar overhebben en lief en leed moeten delen kan het toch niet zo zijn dat we om die paar centen, die we normaal gesproken ook konden uitgeven, onze club vaarwelzeggen?  Wanneer je jaren met plezier lid bent geweest dan is het erg cru om in deze tijd op te zeggen. Zit je echt krap bij kas, dan is het zeker een verstandige keus en begrijpelijk, maar anders…

Sterklopen hanteert geen abonnementen of lidmaatschappen dus ik schrijf dit echt niet voor mijzelf. Uiteraard heb ik ook inkomensverlies maar ik kan mij gelukkig nog goed redden.

Laten we de spreuk “wees eens lief” ter harte nemen en steun je club, of wie je kunt, juist in deze tijd!

Blijf Gezond | Blijf Sterk | En doe Lief…

 

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ga naar vragen en reactiesx
Sterlopen