Hervatten van trainingen

Hervatten van trainingen

07/05/2020 SterkLopen 1
Starten trainingen corona sporten

Zoals door onze minister-president bekendgemaakt, mogen we vanaf 11 mei weer samen buiten sporten! Uiteraard met in achtneming van de regels. Wij hebben er weer heel veel zin in en kijken uit naar de eerste training.

Het zal onwennig zijn, zeker omdat er nog vele onduidelijkheden zijn en alle regels moeten worden nageleefd! Maar we gaan samen de paden op en de lanen in. We kunnen elkaar weer motiveren en inspireren. We kunnen weer onze sociale contacten opdoen en zo lief en leed delen.

Sporten doe je voor je gezondheid maar zeker ook voor je plezier. Zonder plezier is het al snel gedaan met jouw sport. Wij proberen het voor eenieder zo leuk mogelijk te maken met alle regels die wij moeten volgen. Om je weer te gaan begeven onder de mensen kan ook als “eng” worden ervaren. Dat beseffen wij ons en daarom is het ook heel belangrijk om steeds alert te zijn. Wij gaan jullie mooie trainingen geven op een veilige wijze. Voorlopig geen “high-five” of ander fysiek contact.

Aanmelden voor de trainingen gaat nog steeds via de gebruikelijke wijze (Whatsapp) of wanneer je voor het eerst wilt deelnemen, via de mail. Alle relevante informatie zoals nieuwe regels, veranderd concept van trainingen en overig nieuws wordt via Whatsapp en e-mail gedeeld. Wij hopen jullie allemaal weer in goede gezondheid te zien!

Tot na 11 mei__We gaan (weer) starten!

Vlaardingen sport weer

 

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1
0
Ga naar vragen en reactiesx
Sterlopen