Hardloop Training Bedrijven

Een hardloopteam binnen een organisatie is van toegevoegde waarde.
Samen met uw vrienden, clubgenoten of collega’s trainen.
Door middel van samenwerking, sociale binding, vertrouwen, en groepsdynamiek ontstaat er een goede band tussen werknemers. Samen trainen, samen één doel. Een fitte werknemer is weerbaarder en productiever.
Respect voor elkaar hebben staat tijdens alle trainingen hoog in het vaandel.
Tijdens een training wordt altijd gedifferentieerd zodat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. Afhankelijk van de groep deelnemers en uw wensen worden er trainingen op maat gemaakt.
De locatie is aan u. Het is vaak een uitkomst om direct vanaf de werkplek te starten.

U kunt naar een bepaalde afstand of evenement toe trainen of gewoon iedere week samen sporten met als doel fit en gezond blijven.
Sterklopen kan u diverse soorten trainingen aanbieden. Wekelijkse hardlooptrainingen naar een evenement, bootcamptrainingen waarbij het hele lichaam wordt aangesproken of bijvoorbeeld een beginnerscursus hardlopen.
Wanneer het hardlopen nog een te grote stap is dan kunnen wij voor u een minder belastende sportief wandeltraining organiseren. Dit is stevig doorwandelen met een mix van diverse soorten oefeningen. Een zeer leuke training en voor iedereen toegankelijk.

Sterklopen

BEDRIJFSTRAINING

Een lunch-walk of lunch-run is een makkelijk te organiseren evenement en werkt motiverend om medewerkers aan het bewegen te krijgen en bewust te maken van gezondheid en vitaliteit. Een beweegvorm na werktijd behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. 

De hardloop-, en sportief wandeltrainingen kunnen wij aanbieden op elk niveau. Zo kunnen wij zowel aan starters als ervaren hardlopers een gerichte training bieden. 
Hardlooptechniek en loophouding zijn een vast onderdeel van de training en zo worden blessures tot een minimum beperkt.

Heeft u nog geen duidelijk plan om aan vitaliteit onder u werknemers te gaan werken? Wij kunnen u prima adviseren en met u meedenken.

Plezier houden in het bewegen staat bovenal!

Hardloopclinic

Ook organiseren wij één- of meerdaagse clinics met hardloop- gerelateerde onderwerpen

Looptechniek

Met de juiste techniek en loophouding wordt de kans op blessures verminderd. Maar wat is een goede looptechniek? We gaan het samen ervaren.

Trainingsmethodiek

Wil je gericht gaan trainen dan zal je toch moeten weten naar welk doel. Een realistisch doel! Goed plannen en slim trainen is een voorwaarde 

Schoeisel

Wie de schoen past trekke hem aan.. . Hoe zit het nou met schoenen? Duur, goedkoop, dikke zolen of toch dunne zolen. Alles komt aan bod.

Sterklopen | Bedrijfstraining

Wilt u een vast sportmoment per week of een clinic opzetten voor een evenement?
Wij denken graag met u mee!

Contact ons