Hardloop Trainer

U zoekt een hardloop of wandeltrainer?

Als u opzoek bent naar een hardloop of wandeltrainer kunt u Sterklopen eenmalig of voor een langere periode inhuren. Naast hardloop-, sportief wandel-, en bootcamp trainingen kunnen er ook specialistische techniek en motorische clinics worden gegeven. Professionele begeleiding aan groepen van verschillende niveaus en in verschillende vormen. Voor zowel bedrijven die zich willen voorbereiden op een evenement, als voor personen die kiezen voor één-op-één begeleiding in de vorm van een persoonlijk schema en begeleiding.

Professionele Trainingen

Op maat gemaakte, professionele trainingen, met voldoende differentiatie, geven het juiste trainingseffect en zorgen dat iedere deelnemer met voldoening kan trainen.

De trainingen worden van warming-up tot cooling-down gekenmerkt door veiligheid, maatwerk en enthousiasme.  U zult het zeker als positief ervaren.

U bent altijd welkom om bij een van onze trainingen de sfeer te komen proeven!

Beginnen met een groep

Een Startersgroep

Wilt u een startersgroep opzetten? Wij kunnen u van begin tot eind ondersteunen of het uit handen nemen van alle bijkomstige zaken. Uiteraard valt daaronder ook het geven van trainingen.

Vitaliteit Stimuleren

Hardlopen of Wandelen

Hardlopen of wandelen, het is voor ons geen probleem.

Wij kunnen op alle niveaus ondersteuning en trainingen bieden. Wij denken graag met u mee voor een passend traject.

Contact ons geheel vrijblijvend

Contact & Informatie

You cannot copy content of this page

X