Hardloop Clinic

DE HARDLOOPCLINIC

Een persoonlijke hardloopclinic is ideaal wanneer je kennis wil opdoen betreffende alle facetten van de hardloopmaterie. Daarbij verschaft het snel inzicht in je eigen loopwijze en trainingsmethode. Als beginner, geblesseerde of gevorderde krijg je een geheel persoonlijke begeleiding met speciale aandacht voor die onderdelen welke voor jou van belang zijn. Tijdens een persoonlijke hardloopclinic komen techniek, loophouding en de wijze van trainen aan bod. Je sterke en je zwakke punten worden besproken en uiteraard ook hoe je jezelf kan verbeteren. Diverse voor jou belangrijke oefeningen zullen worden behandeld en uitgevoerd.

Na een intakegesprek (telefonisch of per e-mail) plannen we samen een voorkeursmoment en bespreken we een locatie. De training/clinic wordt op een verantwoorde, ongedwongen en ontspannen manier gegeven en neemt ongeveer 5 kwartier in beslag. Veiligheid staat voorop en daarbij moet het vooral ook leuk blijven!

Een afspraak met een personal trainer werkt vaak inspirerend en motiverend. Voor beginnende maar ook gevorderde hardlopers is deze hardloopclinic ideaal: het maakt je wegwijs in de trainingsmaterie en er wordt desgewenst een schema voor je samengesteld.
Je kunt immers jarenlang zelf trainen zonder een echt resultaat te behalen. Als een trainer een professioneel trainingsschema voor je samenstelt maakt dat een enorm verschil.

De voordelen van een personal hardloopclinic

De hardloopclinic is geschikt voor iedereen

Het je nog nooit hardgelopen of ben je misschien wel een marathonloper. Iedereen leert hier en het behoed je voor de vele valkuilen in training.

Vraag vrijblijvend om meer informatie

Persoonlijk

100% focus op jouw persoonlijke omstandigheden.  learn more

Techniek & Training

Je leert de juiste technieken en trainingsmethodieken.  learn more

Vraag en antwoord

Geen vraag blijft onbeantwoord; jij bent de klant!  learn more

Geen verplichtingen

Geen vaste overeenkomst, abonnement of extra kosten.  learn more

Na deze hardloopclinic kunt u verder begeleid worden door middel van coaching en een persoonlijk schema.

U krijgt een schema geheel zoals u het wil. Uw doel staat centraal en samen werken we heel gestructureerd om dit te behalen.

Ook persoonlijke begeleiding in de vorm van een personaltraining behoort tot de mogelijkheden. U bepaalt en zit nergens aan vast!

Wilt u na deze hardloopclinic verder begeleid worden door middel van een persoonlijk schema en/of persoonlijke trainingen?

Klik hier voor meer informatie over Persoonlijke Begeleiding

Happy Running!