Hardloop Clinic

DE HARDLOOP CLINIC

Een persoonlijke hardloopclinic is ideaal wanneer je kennis wil opdoen betreffende alle facetten van de hardloopmaterie. Daarbij verschaft het snel inzicht in je eigen loopwijze en trainingsmethode. Als beginner, geblesseerde of gevorderde krijg je een geheel persoonlijke begeleiding met speciale aandacht voor die onderdelen welke voor jou van belang zijn. Tijdens een persoonlijke hardloopclinic komen techniek, loophouding en de wijze van trainen aan bod. Je sterke en je zwakke punten worden besproken en uiteraard ook hoe je jezelf kan verbeteren. Diverse voor jou belangrijke oefeningen zullen worden behandeld en uitgevoerd.

Na een intakegesprek (telefonisch of per e-mail) plannen we samen een voorkeursmoment en bespreken we een locatie. De training/clinic wordt op een verantwoorde, ongedwongen en ontspannen manier gegeven en neemt ongeveer 5 kwartier in beslag. Veiligheid staat voorop en daarbij moet het vooral ook leuk blijven!

Voor beginnende maar ook gevorderde hardlopers is deze hardloopclinic ideaal: het maakt je wegwijs in de trainingsmaterie en er wordt desgewenst een schema voor je samengesteld. Er wordt aandacht besteed aan het blessurevrij hardlopen. Deze hardloopclinic heeft al veel hardlopers geholpen betere resultaten te boeken, blessurevrij te blijven en te weten hoe juist te trainen!

Lees meer over pijnvrij hardlopen
De voordelen van een personal hardloopclinic

De hardloop clinic is geschikt voor iedereen

Ben je een beginnende hardloper of een geroutineerde marathonloper, iedereen leert hier op een juiste en effectieve manier te hardlopen. Daarbij behoedt het je voor de vele valkuilen in training.

Recensies over deze clinic

Persoonlijk

100% focus op uw persoonlijke omstandigheden.

 learn more

Techniek & Training

U leert de juiste technieken en trainingsmethodieken.

 learn more

Vraag en antwoord

Er wordt de tijd genomen  om al uw vragen te beantwoorden.

 learn more

Geen verplichtingen

Na deze hardloopclinic bent u nergens toe verplicht.

 learn more

Na deze hardloopclinic kunt u verder begeleid worden door middel van coaching en een persoonlijk schema.

U krijgt een schema geheel zoals u het wil. Uw doel staat centraal en samen werken we heel gestructureerd om dit te behalen.

Ook persoonlijke begeleiding in de vorm van een personaltraining behoort tot de mogelijkheden. U bepaalt en zit nergens aan vast!

Vrijheid en blijheid van de klant zijn onze topprioriteiten. Wij trachten uw vraag naar begleiding en coaching zo goed mogelijk te beantwoorden. Daarbij volgen wij niet de standaard lijntjes maar gaan voor uw verwachting, waarbij alles bespreekbaar is.

Een clinic op ieders niveau!

Deze clinic wordt gegeven op uw niveau .
Van beginnende hardloper tot ervaren  marathonloper.

Contact ons geheel vrijblijvend