Hardloopclinic Recencies

Gedegen opbouw. Van warming up

Gedegen opbouw. Van warming up tot cooling down. Alle belangrijke facetten vanaf de basis uitgelegd. Dit zou iedereen moeten weten die een lange afstand… Lees Meer “Gedegen opbouw. Van warming up”

Jeroen
28/10/2023

Van mijn dochter en schoonzoon

Van mijn dochter en schoonzoon een hardloopclinic bij Hanno Sterk als verjaarscadeau gekregen. Vanochtend de clinic gevolgd. Ik heb in een klein anderhalf uur meer geleerd over het hardlopen, over de houding tijdens het lopen, de techniek die erbij komt kijken dan dat ik in een groot aantal hardloopboeken heb kunnen lezen. Ik vond het… Lees Meer “Van mijn dochter en schoonzoon”

Henk
29/09/2023

Hardloopclinic

Leuke en informatieve clinic. Hanno beantwoordt al je vragen en loodst je met tips en tricks door een rondje… Lees Meer “Hardloopclinic”

Dana
28/08/2023

Persoonlijke hardloopclinic

De persoonlijke hardloopclinic van Hanno heeft mij ontzettend geholpen met de voorbereidingen op de marathon. Zijn aanpak vond ik persoonlijk, heel pragmatisch dus direct toepasbaar. Tijdens de clinic is er geen goed of fout, Hanno helpt je door je het inzicht te geven hoe je jouw eigen manier van hardlopen kunt verbeteren. 100% maatwerk! Daarnaast… Lees Meer “Persoonlijke hardloopclinic”

Wouter
25/07/2023

Vanmorgen een leuke en leerzame

Vanmorgen een leuke en leerzame hardloopclinic gevolgd bij Hanno. Vooral het stukje looptechniek was erg leerzaam. Na de clinic hebben we zijn tips in de praktijk gebracht en ik liep meteen mijn pr op de 10 km, 49.56 min. Ik ben… Lees Meer “Vanmorgen een leuke en leerzame”

Carolien
16/07/2023

Informatieve hardloopclinic

Leuke en informatieve hardloopclinic in een mooie omgeving. Alle aspecten van het hardlopen kwamen voorbij en we kregen duidelijk antwoord op onze… Lees Meer “Informatieve hardloopclinic”

Ronald
24/06/2023

Vandaag een hardloopclinic gehad bij Hanno

Vandaag een hardloopclinic gehad bij Hanno. Duidelijk, toegankelijk en degelijke kennis rondom lopen. Heel prettig, genoeg om weer mee aan de slag te… Lees Meer “Vandaag een hardloopclinic gehad bij Hanno”

Martijn
10/06/2023

Nuttige les in hardlopen.

Juni 2023: Nuttige les in hardlopen. Alle aspecten samen doorgenomen. Veel nieuwe inzichten / voer tot nadenken. Nu nog… Lees Meer “Nuttige les in hardlopen.”

Edwin
09/06/2023

Gedegen advies en prettige communicatie!

Gedegen advies en prettige communicatie! Hanno weet waar hij het over… Lees Meer “Gedegen advies en prettige communicatie!”

Lisanne
07/09/2022

Hardloop clinic

Uitermate professioneel. Na > 15j. hardlopen van recreant tot beginnend triatleet, een reeks zinvolle, bruikbare en goed geargumenteerde raadgeving ontvangen. Bedankt Hanno… Lees Meer “Hardloop clinic”

Bart B.
06/07/2022

Leuke en leerzame hardloopclinic gehad

Leuke en leerzame hardloopclinic gehad van Hanno. Zowel looptechniek en houding besproken en geoefend. Kan ik echt mee aan de slag. Schoeisel, warmingup/cooling-down, hardloopschema’s en de noodzakelijk rust. Alles is wel aan bod gekomen. En zou je nog wat zou missen, kan je het altijd aan Hanno vragen. Erg… Lees Meer “Leuke en leerzame hardloopclinic gehad”

Bert
27/06/2022

Super waardevolle training met SterkLopen.

Super waardevolle training met SterkLopen. Hanno nam ons bij de hand precies bij ons individuele niveau en bracht een clinic die ons allebei naar een hoger niveau bracht. Hanno had een hoop informatie, een gebalanceerde blik op hardlopen en bracht nuance naar onderwerpen die lastig zijn uit te zoeken. Raadt het van harte… Lees Meer “Super waardevolle training met SterkLopen.”

Jan-Pieter George
09/05/2022

Hardloop clinic

Hanno is enthousiast en bouwt de clinic rustig op. Ik heb met name goede en helpvolle tips en oefeningen gekregen voor mijn houding en pasfrequentie. Om op die manier duurzamer en energiezuiniger te kunnen lopen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor vragen en kan je goed sparren over trainingsschema’s en belasting. Een aanrader voor elke… Lees Meer “Hardloop clinic”

Robert
15/12/2021

Als ervaren hardlopers wilden wij

Als ervaren hardlopers wilden wij ons, mede agv wat hardnekkige blessures, laten adviseren over loopstijl, training, etc. door een professional. Via de website hebben we ons ingeschreven voor een clinic bij Hanno Sterk (12-08-21). Natuurlijk kun je van alles vinden op internet, maar Hanno kon ons als zeer ervaren loper en trainer goede tips en… Lees Meer “Als ervaren hardlopers wilden wij”

Roel&Yvonne
13/08/2021

Privé Clinic

Afgelopen vrijdag een clinic gekregen van Hanno. Heel aangenaam en leerzaam. Ondanks dat ik al behoorlijk wat ervaring heb met hardlopen heb ik veel aan de clinic gehad. Zo ben ik meer te weten gekomen over loophouding/looptechniek en trainingsmethodes. Daarnaast hebben we een fijn open gesprek gevoerd en Hanno dacht mee hoe ik me verder… Lees Meer “Privé Clinic”

Chris W.
12/07/2021

Hardloopclinic

Zaterdag 29 mei een hardloopclinic bij Hanno gevolgd. Tijdens de clinic uitgebreid door alle basis ins en outs gelopen van het hardlopen. Hierbij hebben we uitvoerig het belang van een goede warming up, je loophouding, looptechniek en trainingsopbouw doorlopen. Een paar nieuwe inzichten die mij zeker verder gaan helpen! Als aandachtspunt: mijn verwachting was dat… Lees Meer “Hardloopclinic”

M
31/05/2021

Hardloopclinic

Ik heb de hardloopclinic gevolgd op 21 mei 2021. Zeer informatief, duidelijke uitleg en praktische tips voor looptechniek en alles er omheen. Heel veel zin om hiermee aan de slag te gaan en te zorgen dat ik kan trainen voor de halve marathon (CPC, sept’21) zonder weer blessures te krijgen. De clinic heeft me hier… Lees Meer “Hardloopclinic”

Carina
24/05/2021

Hardloopclinic

Goede clinic, zeker ook voor meer ervaren lopers. Heeft kennis van alle facetten en bespreekt de onderwerpen die voor jou relevant zijn uitgebreider. Goede, rustige uitleg en kennis van zaken. Niet pretenderen dat hij de heilige graal heeft (genoeg invalshoeken en theorieën beschikbaar) maar duidelijk in zijn visie en het ‘waarom’ van zijn aanpak. Uiteindelijk… Lees Meer “Hardloopclinic”

Tim
04/05/2021

Hardloopclinic

Op 27 maart heb ik bij Hanno een hardloopclinic gevolgd. Ik heb veel nuttige tips en informatie gekregen over een goede loophouding, voeding, warming up, cooling down. Ik heb hier heel veel van geleerd en ik kan heb hier weer goed mee vooruit. Bedankt… Lees Meer “Hardloopclinic”

Twan S.
30/03/2021

Clinic

Vandaag een clinic gehad van Hanno. Hier heb ik veel aan gehad. Hij neemt echt de tijd om alles uit te leggen en doet dit met veel enthousiasme en passie wat aanstekelijk… Lees Meer “Clinic”

Qienie
07/01/2021

Clinic

Samen met mijn vriend heb ik een clinic gehad van Hanno. We lopen allebei al enige tijd hard en hadden behoefte aan advies en tips. Al (hard)lopend, kregen we diverse nuttige tips en probeerden we dingen uit. Daarnaast was het ook fijn om bevestiging te krijgen wat we al wel goed deden. We hebben goede… Lees Meer “Clinic”

Annejette
31/12/2020

Clinic

Leuke clinic waarin veel hardloop onderwerpen gepasseerd zijn. Was zelf met name op zoek naar wat extra adviezen en mijn techniek en training te bespreken. Hanno nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en basis uit te leggen. Kan het zeker aanraden om als hardloper eens deze clinic te… Lees Meer “Clinic”

Ben
13/12/2020

Hardloop Clinic

In mijn zoektocht naar een efficiëntere manier van lopen ben ik bij Hanno uitgekomen. Via een 1-op-1 hardloopclinic heeft hij mijn hardlooptechniek onder de loep genomen en mij voorzien van tips en tricks. Door zijn heldere uitleg en duidelijke cues weet ik nu hoe ik efficiënter moet lopen. Door Hanno’s manier van training geven kan… Lees Meer “Hardloop Clinic”

Jörgen
16/11/2020

Clinic

Vandaag een clinic gehad van Hanno. Een echte aanrader alle facetten van de sport komen aan bod. Veel ruimte voor het stellen van vragen. Hanno bedankt deze super clinic, ik heb er veel aan… Lees Meer “Clinic”

Dayene
17/10/2020

Hardloopclinic

Ik heb met twee vrienden een clinic gehad van Hanno. Ik vond het heel leuk en leerzaam, loop al jaren hard, maar ik deed maar wat en nu denk ik echt dat ik met sprongen vooruit zal gaan. Echt een aanrader voor iedereen die wil leren goed hard te lopen en warming en cooling down.… Lees Meer “Hardloopclinic”

Eva B.
17/10/2020

Hardloop Clinic

Ik heb een hardloopclinic gevolgd bij Hanno. Als je voor jezelf loopt (zonder hardloop vereniging) is het weleens belangrijk om te weten wat je zou kunnen verbeteren aan je hardlooptechniek. Ook vond ik het belangrijk om te weten hoe je zo efficiënt mogelijk kan hardlopen en daardoor zoveel mogelijk blessurevrij. Ik heb waardevolle tips gekregen,… Lees Meer “Hardloop Clinic”

Marco
12/07/2020

Hardloop Clinic

Hanno is een enthousiaste en vriendelijke man. Als twee ervaren lopers toch weer leuke en nuttige tips ontvangen! Een… Lees Meer “Hardloop Clinic”

Tinka
19/05/2020

Hardloop Clinic

Op zaterdag 16 mei heb ik onder leiding van Hanno een clinic gevolgd. Ik heb al wat hardloop ervaring maar ik wilde graag wat verbetering in mijn looptechniek. Ik ben er van overtuigd dat de tips om energiezuinig te lopen en houding gaan helpen bij trainingen en wedstrijd loopjes. Hanno gaf aan dat plezier in… Lees Meer “Hardloop Clinic”

Wim
16/05/2020

Techniek en Tips

Na contact te hebben gehad met Hanno een afspraak gemaakt om te kijken naar mijn hardloop techniek. Super veel goede tips gekregen en nu al stappen… Lees Meer “Techniek en Tips”

Steef
22/02/2020

Afgelopen weekend bij Hanno geweest

Afgelopen weekend bij Hanno geweest voor een clinic. Ik loop al flink wat jaren hard en was benieuwd in hoeverre deze clinic mij verder kon helpen. Het was een leuk en open gesprek waarbij Hanno goed luisterde en zijn tips en tricks goed aansloten bij mijn situatie en behoefte. Na een korte blik kon hij… Lees Meer “Afgelopen weekend bij Hanno geweest”

Cat
10/02/2020

Hardloop clinic

Afgelopen woensdag ben ik bij Hanno geweest voor een hardloop clinic. Ik ben sinds een paar maanden begonnen met hardlopen en had geen idee of ik het eigenlijk wel goed deed. Hanno heeft mij geholpen met het verbeteren van mijn looptechniek en veel tips gegeven waar ik (letterlijk) mee vooruit kan. Wat ik erg fijn… Lees Meer “Hardloop clinic”

Rianne
31/01/2020

Hardloopclinic

Tot voor kort kampte ik met een steeds terugkeerde knieblessure. Waarschijnlijk vanwege overbelasting of verkeerde looptechniek. De clinic van Hanno heeft mij genoeg stof tot nadenken gegeven over andere looptechnieken en praktische tips waar ik direct profijt van… Lees Meer “Hardloopclinic”

William V.
26/12/2019

Hardloop techniek

Omdat ik na het hardlopen steeds vaker wat klachten ervaarde aan mijn heup en onderrug ben ik op zoek gegaan naar het verbeteren van mijn hardloop techniek. Vandaag voor het eerst een hardloop techniek training gehad van Hanno. Ik heb deze training als zeer prettig ervaren. Doordat er 1 op 1 getraind kan worden heb… Lees Meer “Hardloop techniek”

Kitty van de L.
01/12/2019

Hardloop (techniek) clinic

Samen met mijn vrouw een hardloop clinic geboekt bij Hanno om onze techniek te verbeteren en trainingen te bespreken. Veel goede tips gehad en Hanno nam uitgebreid de tijd om onze vragen door te nemen. Wij vonden de clinic erg leerzaam en ook leuk. Echt een aanrader wanneer je graag iets meer wilt weten over… Lees Meer “Hardloop (techniek) clinic”

Jim & Odette
06/08/2019

Hardloop Clinic

Na 5 jaar alleen gelopen te hebben een clinic gehad bij Hanno. Erg leerzaam! Hij heeft het verhaal goed opgebouwd, zodat je achteraf nog veel kan herinneren. Wat ik erg goed vind is dat hij niet alleen het hoe en wat verteld, maar ook het waarom. Echt een aanrader als je verder wil komen met… Lees Meer “Hardloop Clinic”

Erik
22/07/2019

Hardloop Clinic

Hele fijne loopclinic bij Hanno Sterk gedaan. Eerlijk en goed… Lees Meer “Hardloop Clinic”

Natascha D
22/01/2018

Hardloop Clinic

Geweldig goed onderbouwde personal training en inspirerende training van Hanno… Lees Meer “Hardloop Clinic”

Marjon H
18/01/2018