Hardloop Clinic

DE HARDLOOP CLINIC

Een persoonlijke hardloopclinic is ideaal wanneer je kennis wil opdoen betreffende alle facetten van de hardloopmaterie. Daarbij verschaft het snel inzicht in je eigen loopwijze en trainingsmethode.

Als beginner, geblesseerde of gevorderde krijg je een geheel persoonlijke begeleiding met speciale aandacht voor die onderdelen welke voor jou van belang zijn. Tijdens een persoonlijke hardloopclinic komen techniek, loophouding en de wijze van trainen aan bod. Je sterke en je zwakke punten worden besproken en uiteraard ook hoe je jezelf kan verbeteren. Diverse voor jou belangrijke oefeningen zullen worden behandeld en uitgevoerd.

De clinic kan zowel een-op-een als voor meerdere personen tegelijk worden gegeven. Deze hardloopclinic wordt op een verantwoorde, ongedwongen en ontspannen manier gegeven en neemt ongeveer 5 kwartier in beslag.

Veiligheid staat voorop en daarbij moet het vooral ook leuk blijven!

Voor beginnende maar ook gevorderde hardlopers is deze hardloopclinic ideaal: het maakt je wegwijs in de trainingsmaterie en er wordt desgewenst een schema voor je samengesteld. Er wordt aandacht besteed aan het blessurevrij hardlopen. Deze hardloopclinic heeft al veel hardlopers geholpen betere resultaten te boeken, blessurevrij te blijven en te weten hoe juist te trainen!

Hardloopclinic Leren hardlopen Sterklopen
De voordelen van een personal hardloopclinic

De hardloop clinic is geschikt voor iedereen

Ben je een beginnende hardloper of een geroutineerde marathonloper, iedereen leert hier op een juiste en effectieve manier te hardlopen en te trainen! Daarbij behoedt het je voor de vele valkuilen in training.

Recensies over deze clinic

Persoonlijk

100% focus op uw persoonlijke omstandigheden.  learn more

Techniek & Training

U leert de juiste technieken en trainingsmethodieken.  learn more

Vraag en antwoord

Er wordt de tijd genomen om al uw vragen te beantwoorden.  learn more

Geen verplichtingen

Na deze hardloopclinic bent u nergens toe verplicht.  learn more

Desgewenst kunt u na deze hardloopclinic verder worden begeleid door middel van coaching en een persoonlijk schema. Dit altijd in combinatie met regelmatige een-op-een trainingen.

U krijgt dan een persoonlijk schema geheel zoals u het wil. Uw doel staat centraal en samen werken we heel gestructureerd om dit te behalen.

Vrijheid en blijheid van de klant zijn onze topprioriteiten. Wij trachten uw vraag naar begeleiding en coaching zo goed mogelijk te beantwoorden. Daarbij volgen wij niet de standaard lijntjes maar gaan we voor uw verwachting, waarbij alles bespreekbaar is.

Een Sportief Kado Geven?

Op zoek naar een sportief kado? Bij Sterklopen heeft u het nu gevonden! Wat is leuker dan een hardloopclinic kado te doen! Een verrassend sportief kado wat altijd op prijs gesteld wordt.

U kunt kiezen uit verschillende opties en vervolgens uw kadobon op laten sturen. U voldoet de kosten via iDEAL, en u ontvangt de kadobon snel en netjes in uw brievenbus.

Bestel hier uw Kadobon
Kadobon hardloopclinic

Een clinic op ieders niveau!

Deze clinic wordt gegeven op uw niveau 

Contact ons vrijblijvend
Sterlopen