Golf 2

Golf 2

22/10/2020 SterkLopen 0
Corona sporten vlaardingen Sterklopen

Het is een feit: We zitten officieel in golf 2 met daarbij golf 2 maatregelen.

Kennelijk is er geleerd van de maatregelen tijdens de intelligente lock-down. We zien weer andere adviezen en regels. Beter? Dat is de vraag. We zullen het later vast nog horen. We hadden beter zus en, we hadden beter zo… Achteraf is het altijd makkelijk praten.

Met de nieuwe regels is het voor mij een stuk lastiger geworden. Mocht je eerst lekker buitensporten op 1,5m en was het binnen absoluut verboden, zo lijken de rollen nu omgedraaid. Op dit moment is het met 30 man binnen op 1,5 meter toegestaan, maar buiten sporten mag enkel in groepjes van 4 met tussen de groepjes 5m afstand. (dus duidelijk afgebakend)

Ik zelf kan dat niet helemaal plaatsen. Natuurlijk hebben de binnen sportaanbieders er alles aangedaan om hun accommodaties helemaal corona-proof te maken maar buiten was het toch altijd veel veiliger? Wellicht zijn er in de tussentijd andere feiten naar boven gekomen. Ach, we moeten wat met z’n allen dus gaan we ervoor.

Sterklopen heeft een eerste try-out training gegeven voor de running bootcamp groep. Met goed voorbereiden en uiteraard met de medewerking van de deelnemers is dat goed uitgepakt. We gaan heel voorzichtig weer verder. Nee, leuker wordt het er niet op maar Ik ben blij dat er nog gesport mag worden. We doen dit nu op een meer dan veilige en verantwoorde wijze.

Blijf gezond & blijf Sterk!

 

Sterlopen