Buitensport Vlaardingen

Buitensport Vlaardingen

27/11/2021 SterkLopen 0
Buitensport Vlaardingen

We zijn nog niet van Corona af

Mutant na mutant duiken op en we kunnen blijkbaar de zorg niet aan. Er is jaren en jaren aan de basisbenodigdheden die een land nodig heeft beknibbeld. Alles is uitgekleed en zogenaamd efficiënter ingericht.

Dat werkt zolang er geen bijzondere gebeurtenissen plaatsvinden. En dan komt er iets bijzonders: Corona. Onze handhaving (politie) en zorg kunnen het niet meer aan. Het ziekteverzuim neemt toe en we komen beetje bij beetje in een neerwaartse spiraal wat steeds weer leidt naar een golvend patroon van maatregelen met lockdowns.

Iedereen preekt voor eigen parochie (ik ook). De horeca, de voetbalbonden en de sportscholen. En dan moeten er beslissingen worden genomen. Een regering kan het natuurlijk nooit voor iedereen goed doen maar sommige maatregelen zijn niet uit te leggen. De buitensport in groepsverband mag vanaf 5 uur ’s ochtend tot vijf uur in de middag. Tijdens deze tijdspanne is er geen Corona. maar na 1 minuut over vijf doemt het virus op er is het ook streng verboden om met dezelfde groep naar buiten te gaan.. .

Naja, zo heeft iedereen wel zijn verhaal. Ik ben benieuwd of de huidige maatregelen van 26 november iets teweeg gaan brengen. Ik ben bang dat er ons straks een strengere lockdown staat te wachten. Dringende adviezen aan het volk werken niet maar dat moeten de geleerden van de regering toch ook zelf wel weten.. .

Blijf sterk, blijf gezond, blijf sporten!

 

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ga naar vragen en reactiesx
Sterlopen