Bootcamp Vlaardingen

Upgrade je hardloopervaring met onze Running Bootcamp!

TRAIN OOK MET ONS MEE

Ben jij een gepassioneerde hardloper die op zoek is naar manieren om je prestaties naar een hoger niveau te tillen? Onze Running Bootcamp is precies wat je nodig hebt! Deze groepstraining combineert conditie- en krachtoefeningen en is ideaal voor hardlopers die hun kracht willen verbeteren.

Waarom kiezen voor onze Running Bootcamp?

✅ Verbeter je kracht: Deze training is ontworpen om elke spiergroep in je lichaam te versterken, waardoor je een krachtigere en evenwichtige hardloper wordt.

✅ Leuk en uitdagend: Geniet van de dynamiek van gevarieerde oefeningen gecombineerd met hardlopen. Het is niet alleen effectief, maar ook superleuk en uitdagend.

✅ Geen speciale uitrusting nodig: Je hebt geen dure apparatuur nodig. Alles wat je nodig hebt, is je enthousiasme en comfortabele sportkleding.

✅ Verken gevarieerde routes: Onze routes nemen je mee door verschillende landschappen en omgevingen, waardoor elke training een avontuur op zich wordt.

Bootcamp in Vlaardingen

EEN EFFECTIEVE TRAINING

Met Running Bootcamp krijg je de ultieme combinatie van hardlopen en fitnessoefeningen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je snel vooruitgang boekt in je training. Door het hardlopen te combineren met lichaamsversterkende oefeningen, kun je je algehele fitheid en kracht verbeteren.

De training wordt helemaal compleet gemaakt door de aangeboden coordinatieve en motorische oefeningen. Hierbij wordt niet alleen specifiek getraind, maar wordt ook aandacht besteed aan het versterken van het hele lichaam. Dit is essentieel voor het behalen van optimale prestaties en het voorkomen van blessures. Met Running Bootcamp werk je dus niet alleen aan je conditie en kracht, maar ook aan je coordinatie en motoriek.

DE RUNNING BOOTCAMP

De groep bestaat uit deelnemers die samen in de buitenlucht willen bewegen.

Tijdens de training wordt geen gebruik gemaakt van extra attributen, zoals gewichten. Dit verkleint de kans op overbelasting en blessures. Bovendien geeft het deelnemers de vrijheid om onbelemmerd te bewegen tijdens de looponderdelen.

Door differentiatie toe te passen wordt er tijdens de trainingen rekening gehouden met niveauverschillen. Hierdoor wordt iedere deelnemer op zijn eigen niveau belast. Dit zorgt voor uitdaging en variatie tijdens de trainingen, en je zult keer op keer verrast worden.

RUNNING BOOTCAMP DINSDAGAVOND

Deze training is voor iedereen die de 5 km in ongeveer 35 minuten loopt, goed te doen.

Een training neemt tussen de 5 kwartier en 1.5 uur in beslag. De omvang ligt rond de 7 km. Deze Running Bootcamp wordt op dinsdagavond 19:30 uur gegeven.

Je krijgt een kwalitatief uitstekende training waarbij je deelname geschiedt op flexibele basis zonder abonnement of verdere kosten.

Alle vrijheid!

Veel leuker en makkelijker kunnen we het niet maken!

Bij Sterklopen hoeft u geen inschrijfgeld of lidmaatschapsgeld te betalen, in tegenstelling tot veel andere sportaanbieders. Na uw eerste aanmelding hoeft u zich ook niet meer aan- of af te melden voor elke training. U kunt dus gemakkelijk van trainingsdag wisselen, meerdere keren per week meedoen of tijdelijk even niet trainen, zonder dat dit een probleem is.

Geen Abonnement

U voldoet alleen de kosten wanneer u deelneemt aan een training.

Geen inschrijfgeld

Aangezien er niets geregistreerd hoeft te worden, betaalt u ook niets!

Gratis Proefles

Wil je een keer meedoen om te kijken of deze training bij je past?  Gebruik onderstaande knop voor je eerste gratis proefles. Je bent altijd welkom!

Gratis Proefles
Geen opzegtermijn

Uiteraard jammer wanneer u niet meer komt, maar klaar is klaar, en per direct.

Geen lidmaatschap

U hoeft geen lid te worden van een vereniging of organisatie.

Tickets & Strippenkaarten

Een deelname ticket of strippenkaarten voor meerdere keren bestel je eenvoudig via iDEAL

Tickets & Strippenkaarten