Welkom

Train met ons mee

Bootcampen in Vlaardingen bij SterkLopen

 

Wij bieden u een complete training waarbij het hele lichaam wordt aangesproken. De Running Bootcamp is leuk, afwisselend en motiverend.

Running Bootcamp is de ultieme combinatie van hardlopen en work-outs.
Door het hardlopen te combineren met spierversterkende oefeningen maak je snel progressie. Met de aangeboden coördinatieve en motorische oefeningen wordt deze training helemaal compleet.

Vaak wordt er alleen zeer specifiek getraind waarbij wordt vergeten dat het hele lichaam sterk moet zijn. Het betreft hier een gevarieerde training waarin je gehele lijf qua actie aan bod komt. Dit met doel je zowel lichamelijk als conditioneel sterker te maken.

Running-Bootcamp-Vlaardingen

DE RUNNING BOOTCAMP

 

De groep bestaat uit deelnemers, die met elkaar in de buitenlucht willen bewegen. De training maakt geen gebruik van extra attributen (gewichten) maar maakt gebruik van alle elementen die we onderweg tegen komen en daarbij uiteraard ons eigen lichaam.
Door zonder gewichten te werken wordt de kans op overbelasting en blessures verkleint en geeft het de vrijheid om vrij te bewegen voor de loop onderdelen.

Tijdens de trainingen wordt rekening gehouden met niveau verschillen.
Door het aanbrengen van differentiatie wordt iedereen op eigen niveau belast.

Je zult keer op keer verrast worden. Geen training is hetzelfde. De variatie in routes en workouts zorgt ervoor dat je plezier beleefd en gemotiveerd blijft!

Dinsdagavond running bootcamp vlaardingen Sterklopen

De Running Bootcamp donderdagavond

 

Deze training is voor iedereen die de 5 km in ongeveer 30 minuten loopt, goed te doen. Een training neemt ongeveer 1 ½ uur in beslag en de omvang ligt rond de 6 km. Deze Running Bootcamp wordt op donderdagavond 19:15 uur gegeven.

De Running Bootcamp woensdagochtend

 

Deze training is minder intensief dan de donderdagavond. Er worden stukken van ongeveer 500 m hardgelopen.  De totale omvang ligt op ongeveer 4 á 5 km.

Deze Running Bootcamp wordt op woensdagochtend 9:30 uur gegeven. De tijdsduur ligt rond de 5 kwartier.

Voor beide trainingen geldt dat je deze middels de oefeningen net zo zwaar kan maken als je zelf wilt. Niets moet en alles wat je moet, moet van jezelf.

Motto is: Samen uit, samen thuis. En,..het moet vooral ook leuk blijven!

Wij trainen in en om de Vlaardingse polder en verzamelen bij sportcentrum Polderpoort te Vlaardingen.

Geen abonnement of verplichtingen. Je betaalt alleen wanneer je deelneemt.
* uitgezonderd bedrijfsmatige deelname

VOOR MEER INFORMATIE EN INSCHRIJVEN

Ik heb interesse in:facebook
linkedin
youtube
instagram
SterkLopen is aangesloten bij hardlooptrainers Nederland