Afscheid van “DE Halve”

Afscheid van “DE Halve”

02/03/2019 SterkLopen 1
De Halve AV Fortuna

Een mooi afscheid!

Vandaag is er afscheid genomen van een groep hardlopers: De halve marathongroep van Fortuna. Ook wel bekend onder de naam “De Halve”. Door allerlei zaken, welke niet van belang zijn, is een groep hardlopers genoodzaakt een ander onderkomen te zoeken. Ik heb altijd met plezier de trainingen gegeven en meegelopen.

Na 12 jaar is De Halve opgedoekt. Treurig, maar het is niet anders. En veranderingen zijn niet altijd alleen maar slecht.

De groep heeft de trainers echt in het zonnetje gezet. Met een mooie speech van de groepsoudste kregen we een mooi aandenken en diverse cadeaus. De speciaal gemaakte taart smaakte zoals die eruitzag. Super!

Fijn om te zien hoe een sociale groep dit samen heeft kunnen organiseren! Mijn dank aan iedereen in de groep. Ik hoop dat jullie een passende groep gaan vinden en nog lange tijd met plezier kunnen genieten van het hardlopen. We zien elkaar vast en zeker nog ergens buiten..

Trainse!

Hanno

 

 

 

 

 

Één antwoord

  1. Anoniem schreef:

    Hi Hanno.
    Inderdaad jammer dat de groep wordt opgeheven. Maar ik kan terugkijken op een hele fijne looptijd in deze groep en daarbij niet te vergeten jullie tomeloze inzet on er iedere training weer een feestje van te maken. Bedankt dat jullie er steeds weer stonden in weer en wind. En altijd weer leuke, mooie en afwisselende tochten door (meestal) ons mooie Midden Delfland. Echt top! Groetjes Els van Oosterom

Reacties zijn gesloten.

X