5 jaar Sterklopen

5 jaar Sterklopen

14/09/2022 SterkLopen 0
5 jaar Sterklopen

De tijd vliegt. Ik denk dan altijd aan mijn oude oma, die zei ”voordat je het weet ben je oud jongen”. Ja hoor oma.., maar ik dacht natuurlijk, dat duurt nog zooooo lang..

Die 5 jaar zijn voorbijgevlogen. Na 31 jaar voor een baas mooie glazen dingen te hebben gefabriceerd (glasfabriek Schiedam) ging dat werk ophouden. De keuze werd voor mij gemaakt: Dit werk stopt.

En dan? De keuze om van mijn hobby mijn beroep te maken kwam al heel snel boven drijven. Na alle plussen en minnen de revue te hebben laten passeren heb ik dit idee doorgezet en er tot op heden geen spijt van gehad.  

Mensen motiveren, inspireren en het zelf ook nog naar je zin hebben is mooi. Met groepen en individuele sporters op pad gaan is leuk. Altijd nieuwe verhalen en mooie resultaten.

Natuurlijk is niet alles rozengeur en maneschijn. Soms is het van even rustig naar drukke tijden, wat er dan fysiek behoorlijk inhakt. Maar goed, ik weet dat er ook weer rust momenten komen.

Ik ben blij met de leuke sociale deelnemers die bij mij sporten. Ook vandaag weer. De dames van de ochtend bootcampgroep hadden (alweer) wat moois georganiseerd.

Bedankt allemaal!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ga naar vragen en reactiesx
Sterlopen