30 Dagen Challenge

30 Dagen Challenge

25/03/2020 SterkLopen 2
30 DAGEN CHALLENGE Sterklopen

In deze vreemde en moeilijke tijd zijn veel dingen lastig. We moeten ons aanpassen en dat is iets waar we vaak tegen opzien. Veranderingen zijn eng en voor de meeste mensen niet wenselijk. Als controle freaks willen we graag alles naar onze handzetten, het liefst de hele wereld.

We dachten dat we dat ook konden, totdat…Corona! Wanneer we een jaar geleden hadden gezegd dat de hele wereld niet naar buiten zou mogen, er toiletpapier zou worden gehamsterd en de economie plat zou gaan, hadden ze je voor gek verklaard. Ik hoop zeker dat er spoedig een oplossing gaat komen en dat we de wereld weer een beetje kunnen sturen zoals wij dat willen. Het geeft wel stof tot nadenken. Zo groot als wij dachten dat we waren.. .

Ietsje minder belangrijk ?, de groepstrainingen van Sterklopen liggen stil. Het contact met de deelnemers wordt minder en dat is niet leuk. Om toch verbondenheid te houden gaan we een 30-dagen challenge aan. Een aantal oefeningen die gelang de dagen vorderen meer in aantal en langer in tijd worden. Leuk, we maken ons sterker en delen onze vorderingen op de social media.

Alle video’s komen hier: You-Tube

Blijf Gezond | Blijf Sterk!

 

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2
0
Ga naar vragen en reactiesx
Sterlopen